Acesta este un post în care îmi voi vărsa oful chiar dacă ştiu că voi fi judecată. Recent am descoperit un blog de fashion foarte fain al unei tipe din SUA. Până acum nimic deosebit, însă această fată mă inspiră şi fiecare articol al ei mă încarcă numai cu energie pozitivă pentru că este o curvy girl frumoasă, veselă şi foarte sigură pe ea.

Gabi este foarte chic şi creativă în ţinutele ei şi chiar îndrăzneaţă aş putea spune, un lucru mai rar întâlnit la doamnele cu forme. Anul trecut ea a promovat conceptul de fatkini prin care a susţinut ideea ca femeile cu forme să poarte costume de baie din două piese la plajă, iar de curând şi-a lansat propria linie de costume de baie pe care o găsiţi aici.

Eu de multă vreme caut un costum de baie drăguţ, potrivit siluetei mele în care să mă simt confortabil şi care să îmi placă cu adevărat, însă opţiunile din magazine sunt extrem de limitate pentru mărimea mea. Ori găsesc ceva într-o piesă foarte bătrânesc, ori găsesc un model clasic în două piese, varianta mai mare a unui costum care se potriveşte pe un corp cu o greutate normală. Oricum aş da-o am de ales între a purta un costum de bunicuţă şi între unul în care arăt mai mult decât ar trebui.

Cum fetele cu siluete armonioase au la dispoziţie o paletă largă de modele de costume de baie care le permite să arate suficientă sau prea multă piele, consider că ar trebui ca şi persoanele care nu se încadrează în canoanele societăţii să aibă câteva opţiuni. Şi cred că acest lucru ar trebui să fie valabil pentru haine în general. Dacă iei la rând magazinele vei observa că mărimile se opresc la numărul 42 (44 în cele mai fericite cazuri) ca şi cum persoanele care au nevoie de mărimi mai mari nu există, sau nu ar trebui să existe, ceea ce mi se pare mai rău decât dacă ne prefacem că nu există.

Să slăbeşti nu este atât de uşor şi până reuşeşti consider că nu ar trebui să te ascunzi doar pentru că nu te încadrezi în peisaj. Îmi place Gabi pentru că promovează moda pentru orice tip de siluetă.

Vreţi să vă arăt câteva modele de costume de baie pe care mi le-aş dori? 😀

sursa

sursa

sursa

 

sursa

Mie mi se par drăguţe. Cred că m-aş simţi confortabil şi ar arăta respect şi faţă de cei din jur. Aş vrea să avem astfel de opţiuni şi în România şi să nu fiu nevoită să iau în calcul varianta de a da 100$ pe un costum de baie..

Comments

comments