Intenţionam sã pãstrez doar pentru mine ceea ce urmeazã sã vã povestesc, dar întâmplarea de astãzi m-a fãcut sã mã rãzgândesc.

Chiar de ziua mea s-a întâmplat ceva teribil şi am pierdut o persoanã foarte importantã. Eu am aflat a doua zi, duminicã, iar luni a avut loc ceremonia de rãmas bun. A fost o zi cum puţine mi-au fost date pânã acum, dar chiar şi aşa nu m-am dovedit a fi suficient de puternicã.

Îmi amintesc cã eram în maşinã cu familia mea în drum spre casã, aveam o durere de cap cumplitã şi cu greu mai deosebeam ce e vis şi ce e realitate când mi-a sunat telefonul iar un curier mi-a spus cã  are un pachet din partea L’Oreal pentru mine. M-am gândit cã este premiul de la Şcoala de Beauty Blogging şi l-am rugat sã mã aştepte puţin pânã ajungeam şi eu acasã.

Am luat pachetul şi am vãzut cã pe pungã scria “I <3 BBirthday”, iar “Birthday” scris cu markerul. Mã uit în pachet şi gãsesc nişte produse total diferite de premiul la care mã aşteptam, produse pe care am menţionat cu diferite ocazii cã mi le doresc.

100 5318

Mi-e greu sã descriu în cuvinte câte emoţii m-au încercat în acel moment. M-am simţit foarte specialã ştiind cã cineva s-a gândit la mine şi ca s-a strãduit atât. A fost o bucurie care nu putea veni într-un moment mai potrivit. Şi acum pãstrez punga şi mã mai uit cu drag la ea şi mã gândesc cã cineva a scris cu mânuţa lui acel cuvânt special pentru aniversarea mea.

Cum sã nu te simţi special în momentul în care o companie este atât de atentã la dorinţele şi nevoile tale, dar mai ales şi la evenimentele importante din viaţa ta?

Ce m-a determinat sã vã povestesc toate aceste lucruri dupã mai bine de douã luni?

Astãzi când m-am întors acasã am gãsit pe pat un plic cu numele meu pe el, iar în el un rimel Maybelline Volum’Express Falsies Flared nou nouţ.

Pãi cum sã nu mã emoţionez când dupã nici douã sãptãmâni de când am anunţat cã mi se terminã rimelul preferat primesc altul nou? Cum sã nu apreciez o companie care este atentã la dorinţele mele şi care vine în întâmpinarea nevoilor mele?  Şi nu mã refer strict la aceastã situaţie, ci la toate produsele pe care le produc şi la toate ofertele pe care le au (dacã vreţi sã fiţi la curent cu ofertele şi promoţiile L’Oreal vã sfãtuiesc sã le urmãriţi pagina de Facebook).

maybelline volum express falsies flared

Recunosc cã nu aruncasem vechiul rimel, ci îl pãstram în portfard chiar dacã nu îl foloseam, doar pentru cã nu mã puteam despãrţi încã de el.

Am avut parte de o zi frumoasã astãzi, dar aceasta a fost cireaşa 😀

Comentariile la 12 despre “Gesturi care mã emoţioneazã

 1. Almi spune:

  Ce frumos din partea lor :X 🙂 să-l folosești cu plăcere 😀

 2. Irina spune:

  Foarte dragut din partea lor 😀

 3. Dorina spune:

  Foarte dragut din partea lor. MAi rar asemenea gesturi frumoase.

 4. Alice wonders spune:

  Ce frumos, bravo lor! Iar tie condoleante, te inteleg perfect… eu luni mi-am condus bunica pe ultimul drum si inca nu pot sa ma conving ca e adevarat ce se intampla.

 5. allesandra spune:

  Foarte frumos gestul,iar despre rimel numai cuvinte de lauda.Il ador ! <3 Sa il folosesti cu drag!

 6. madlen spune:

  so cute:x

 7. ce misto si ce surpriza draguta! :*

 8. andazelenca88 spune:

  Ce frumos!:X

 9. kleo spune:

  frumos gest 🙂

 10. Mihaela Bolea spune:

  Ioana, meriţi bucurii înzecite. Să te bucuri cu sănătate de toate! 🙂

 11. candrea nadia alina spune:

  Nu ai cum sa nu devii mai sensibila la asemenea gesturi si ma bucur mult pentru tine, si pentru faptul ca ne-ai povstit ce s-a intamplat si pentru bucuria pe care ai primit-o cand te asteptai mai putin! pe de alta parte , si tu esti o persoana deosebita, care merita toata aprecierea celor de la care ai primit atatea surprize minunate! :-*

 12. Aluculesei Brindusa spune:

  foarte frumos <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *