Givenchy Noir Couture este un nume emblematic ce ne trimite automat cu gândul la o privire senzuală şi intensă desprinsă direct de pe catwalk-urile celor mai importante Săptămâni ale Modei din lume: Paris, New York şi Tokyo.

Pentru a celebra această senzualitate pe care femeile din toată lumea şi-o doresc Givenchy a lansat o colecţie în ediţie limitată ce conţine trei dintre cele mai appreciate mascara ale brandului: Noir Couture, Noir Couture Waterproof şi Noir Couture Volume.

givenchy-noir-couture-collection

givenchy-noir-couture-volume-waterproof-tokyo

Ambalajul mascarei Givenchy Noir Couture Volume este inspirat de stilul chic specific Parizian ce însumează perfect mix-ul îndrăzneț între eleganță și stilul rock edgy care definește moda franțuzescă.

Cu o textură de ultimă generație și o perie din două tipuri de fibre, Givenchy Noir Couture Volume oferă volum și definire etremă genelor.

 

 

givenchy-noir-couture-volume-paris

 

Atmosfera energică a oraşului New York din timpul Fashion Week şi elementele ultra grafice ale iconicului drapel American au fost transpuse într-un imprimeu negru-argintiu ce îmbracă mascara Givenchy Noir Couture.

Cu peria tri-sferică, Givenchy Noir Couture este o mascara 4 în 1 care fortifică, alungește, curbează și oferă volum genelor.

 

 

 

givenchy-noir-couture-new-yorkImprimeul cu flori albe de Floarea Miresei utilizat în creațiile couture ale Casei înfrumusețează acum ediția Givenchy Noir Couture Waterproof dedicată orasului Tokyo.

Peria tri-sferică cu acţiune 4 în 1 îmbracă acum genele cu un tuş intens şi rezistent la transfer şi umiditate.

 

Colecţia Givenchy Couture Collection este disponibilă exclusive în parfumeriile Sephora.

Preţ 154 lei

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *