Givenchy Noir Couture este un nume emblematic ce ne trimite automat cu gândul la o privire senzuală şi intensă desprinsă direct de pe catwalk-urile celor mai importante Săptămâni ale Modei din lume: Paris, New York şi Tokyo.

Pentru a celebra această senzualitate pe care femeile din toată lumea şi-o doresc Givenchy a lansat o colecţie în ediţie limitată ce conţine trei dintre cele mai appreciate mascara ale brandului: Noir Couture, Noir Couture Waterproof şi Noir Couture Volume.

givenchy-noir-couture-collection

givenchy-noir-couture-volume-waterproof-tokyo

Ambalajul mascarei Givenchy Noir Couture Volume este inspirat de stilul chic specific Parizian ce însumează perfect mix-ul îndrăzneț între eleganță și stilul rock edgy care definește moda franțuzescă.

Cu o textură de ultimă generație și o perie din două tipuri de fibre, Givenchy Noir Couture Volume oferă volum și definire etremă genelor.

 

 

givenchy-noir-couture-volume-paris

 

Atmosfera energică a oraşului New York din timpul Fashion Week şi elementele ultra grafice ale iconicului drapel American au fost transpuse într-un imprimeu negru-argintiu ce îmbracă mascara Givenchy Noir Couture.

Cu peria tri-sferică, Givenchy Noir Couture este o mascara 4 în 1 care fortifică, alungește, curbează și oferă volum genelor.

 

 

 

givenchy-noir-couture-new-yorkImprimeul cu flori albe de Floarea Miresei utilizat în creațiile couture ale Casei înfrumusețează acum ediția Givenchy Noir Couture Waterproof dedicată orasului Tokyo.

Peria tri-sferică cu acţiune 4 în 1 îmbracă acum genele cu un tuş intens şi rezistent la transfer şi umiditate.

 

Colecţia Givenchy Couture Collection este disponibilă exclusive în parfumeriile Sephora.

Preţ 154 lei

 

Comments

comments