Voiam de multă vreme să scriu despre #Bronde, un trend senzaţional în materie de colorare a părului, ce face furori printre vedetele internaţionale şi fashioniste renumite. Odată cu apariţia noilor kituri L’Oréal Paris Préférence Glam Bronde, am zis că este momentul potrivit să go #Bronde şi să vă povestesc care este treaba cu struţocămila asta.

Ce este #Bronde?

#Bronde nu este o culoare de păr, ci o tehnică de colorare care combină nuanţele de brunet şi blond, iar cu ajutorul şuviţelor luminoase în tonuri de miere şi caramel se face o trecere gradată între cele două culori. Sau mai simplu spus, ai o culoare de păr simplă (de obicei într-o nuanţă închisă, fie că părul este natural sau vopsit) şi vrei să adaugi puţină dimensiune şi să experimentezi cum este să ai părul blond dar făra să renunţi la culoarea ta naturală şi să faci o schimbare prea mare care să te scoată din zona ta de confort – atunci te faci #Bronde!

ce-este-bronde

#Bronde la tine acasă cu L’Oréal Paris Préférence Glam Bronde

L’Oréal Paris a lansat kiturile Préférence Glam Bronde cu care te poţi face brondă chiar la tine acasă. Fiecare kit conţine tot ce ai nevoie pentru a avea parte de o colorare perfectă cu un rezultat asemător cu cel din salon: instrucţiuni de folosire, manuşi de culoare neagră, peria expert creată special pentru şuviţe, pudra iluminatoare, crema revelatoare, crema colorantă şi balsamul de după colorare .

peria-bronde-loreal

Colega mea Denisa Sima a testat unul dintre cele două kituri, iar rezultatul îmi place foarte mult. Vă sfătuiesc să intraţi pe blogul ei şi să îi vedeţi şi vlogul pentru a vedea mai bine diferenţele.

denisa-sima-bronde

Cum se foloseşte kitul L’Oréal Paris Préférence Glam Bronde? Simplu! Urmăriţi video-ul de mai jos şi vă veţi convinge 🙂

În funcţie de tipul de păr pe care îl aveţi există două tipuri de Préférence Glam Bronde: nr. 2 pentru blond şi şaten cu efect intens şi nr. 5 pentru păr şaten natural cu efect subtil.

Preţ: 36,50 lei

glam-bronde-preferance-loreal

Concurs!

Eu am primit spre testare kitul L’Oréal Paris Préférence Glam Bronde nr. 2, dar pentru că sunt deja blondă, m-am decis să îl ofer uneia dintre voi. Dacă vă doriţi să câştigaţi acest kit va rog să daţi share acestui articol şi să îmi lăsaţi link-ul în căsuţa de comentarii până pe 11 aprilie 2016. Pe 13 voi anunţa câştigătoarea. Mi-ar plăcea ca persoana care câştigă să îmi trimită o poză după ca să vad şi eu rezultatul (dar nu este o condiţie). Succes!


Castigatoarea este Claudia Stancu, felicitari! Astept un email cu datele tale de contact.

bronde-jlo

Comentariile la 9 despre “Află cum poţi obţine efectul #Bronde la tine acasă + surpriză

 1. Claudia Stancu spune:

  Share:https://www.facebook.com/claudia3187/posts/10154092375869805?pnref=story Iti timit cu mare drag mai multe poze , nu una, chiar imi doresc o schimbare de look, si cred ca Bronde ar fi alegerea potrivita

 2. DanaStancu spune:

  https://www.facebook.com/gramu.daniela/posts/1298433666837136?pnref=story

  Suna foarte misto tehnica asta de vopsire. Abia astept sa incerc ( daca nu castig o cumpar )

 3. Mami de Rares spune:

  https://plus.google.com/u/0/+MamideRares/posts/CZwtCFceUiP
  Imi place mult de tot culoarea asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *