M-am uitat de nenumărate ori la tutoriale de coafuri pentru păr şi chiar dacă pe moment mi se păreau uşor de realizat, când venea momentul să pun în practică ce-am învăţat, ideea că nu îmi va ieşi nimic mă copleşea şi nici nu mai încercam. Oricum, Liza este aproape iar mâinile ei dibace nu pot fi înlocuite.

Însă au fost atâtea ocazii în care mi-aş fi dorit să îmi pot aranja părul singură. Să fac ceva simplu şi rapid, dar de efect cu mâinile mele şi să mă prezint altfel la un eveniment.

Tocmai de aceea Anda m-a provocat să îmi realizez singură o cofură elegantă şi sofisticată urmărind tutorialele de pe modulul de îngrijire a părului NIVEA. Am intrat acolo şi am găsit numeroase idei de coafuri foarte simplu de realizat.

Eu am ales coafura Bouffant Beehive care este un coc franţuzesc ce poate fi realizat foarte rapid şi cu foarte puţine produse. Până acum l-am realizat de două ori şi deja observ cum încep să devin din ce în ce mai pricepută. Abia aştept să încerc şi alte coafuri!

ioana-dumitrache-nivea

În seara respectivă am văzut spectacolul Le Nozze di Figaro şi nu doar că m-am simţit foarte bine, dar am primit şi multe complimente.

Vă recomand şi vouă să urmăriţi tutorialele NIVEA şi să învăţaţi noi coafuri pe care să vi le puteţi face chiar voi.

Comments

comments