Am hotărât să scriu acest articol pentru că în ultima perioadă toate prietenele mele  şi prietenele prietenelor mele mă asaltează cu aceleaşi întrebări: funcţionează aparatul ăla Philips Lumea?, chiar dă rezultate?, cât costă?, dar cât durează? etc. Aşa că voi răspunde pe rând tuturor acestor întrebări, iar dacă mai aveţi întrebări ale căror răspunsuri nu le găsiţi în acest articol sau în celelalte articole scrise pe această temă, vă rog să nu ezitaţi să mi le adresaţi.

philips-lumea-galmita

Pentru că se apropie vara şi toate ne dorim să avem pe lângă un corp frumos, şi o piele fină şi catifelată, îndepărtarea părului nedorit de pe corp devine o problemă ce trebuie rezolvată urgent. Şi definitiv dacă se poate.

Dragile mele, este important să înţelegeţi că nu există epilare definitivă, ci tratamente în urma cărora se reduce considerabil pilozitatea, iar rezultatele sunt pe termen lung.

În cazul Philips Lumea trebuie să faci un tratament complet format din 6 şedinţe/zonă şi apoi în funcţie de cum reacţionează organismul tău se recomandă să mai faci câte o şedinţă de întreţinere la un interval de 6 – 12 luni. Desigur, numarul de sedinte poate sa varieze, de la caz la caz. În cazul meu am observat că este necesar să mai fac câte o şedinţă după 6-8 luni, dar niciodată mai puţin de 6 luni.

Dacă aveţi o pilozitate mai mare, nu vă fie teamă să îl folosiţi mai des. Este un aparat sigur, fără efecte adverse aşa că dacă respectaţi indicaţiile din manualul de folosire nu veţi întâmpina niciun fel de probleme.

MeliMeloParis.ro

Fetele cu părul închis la culoare vor obţine rezultate mai bune, decât cele cu firul mai blond. Dacă sunteţi roşcate natural, nu cred că Philips Lumea este soluţia potrivită pentru voi. Spun asta pentru că tehnologia IPL acţionează la nivelul culorii rădăcinii firului de păr, iar dacă rădăcina este deschisă la culoare, Lumea nu va avea efect.

Pe braţe, după primele două şedinţe mi-a dispărut cam 40% din păr. Pur şi simplu nu mai creştea. După încă 4 şedinţe părul nu mai creştea deloc pe braţe. A trecut aproape 2 ani de la primul tratament şi rezultatele încă se menţin deşi părul începe să mai apară. Dar nu-i nimic, mai fac câteva şedinţe şi iar scap de problemă pentru o lungă perioadă de timp.

întotdeauna înainte de a le sfătui pe prietenele mele să-şi achiziţioneze acest aparat le-am rugat să cerceteze puţin piaţa şi să calculeze cât le-ar costa să îşi facă tratamente complete pe toate zonele dorite la mai multe saloane în comparaţie cu preţul pe care l-ar plăti pentru un aparat Philips Lumea.

De exemplu, pentru a efectua o şedinţă de epilare pentru tot corpul, ai nevoie de aproximativ 370 impulsuri luminoase. Philips Lumea are peste 100 000 pulsaţii ( cel mai nou model – sc2008 – are 140 000). Asadar, aparatul poate fi folosit fara probleme cel putin 5 ani. In realitate te poţi bucura de aparatul tău Lumea mult mai mult timp. Eu de exemplu îl am pe al meu din 2013 şi nu dă semne de oboseală.

Cât durează efectul?  Cum spuneam si mai devreme, depinde foarte mult de la caz la caz. Însă pentru că este o soluţie la îndemână, un aparat simplu de folosit pe care deja îl ai acasă, nu cred că ar fi o problemă nici dacă ar trebui să faci o şedinţă de întreţinere la 3-4 luni. Deşi încă nu am auzit de niciun caz în care după ce ai terminat un tratament complet să fie nevoie să reiei şedinţele atât de rapid. Aparatul se poate comanda şi online de AICI, iar pe site-ul philips.ro găsiţi toate informaţiile de care aveţi nevoie.

Iar la final vă las cu câteva fotografii de la ultima mea şedinţă de epilare cu Philips Lumea. Gâlmiţă pur şi simplu nu mi-a dat pace!

galmita philips-lumea-galmita2 philips-lumea

 

Comments

comments