Cine oare nu posedă în suflet o iubire secretă, un moment de nebunie doar de sine cunoscut? Înainte de despărţire i-ai oferit parfumul tău pentru a fi împreună zi de zi, mai mult şi mai mult. Îmi lipseşti deja, Violet, ţi-a spus. Acea amintire o vei purta veşnic cu tine. La fel ca şi parfumul preferat…

I miss Violet, The Different Company 

După trei ani de muncă, maestrul parfumier Bertrand Duchaufour a adăugat colecţiei Excessive aroma unică I miss Violet. Excessive Collection by The Different Company se remarcă prin ingrediente rare şi preţioase, mirosuri nemaîntâlnite ce creează un univers profund şi misterios, pentru a oferi publicului experienţa luxului suprem.

I Miss Violet nu evocă doar fragilitatea şi delicateţea emoţiilor trecutului. După trei ani de muncă, Bertrand a înlăturat pas cu pas toate faţetele retro ale violetei asemeni unui sculptor şi a adus la suprafaţă acorduri vibrante şi inovatoare – o nouă faţă a sentimentului I miss Violet.

I-miss-Violet-The-Different-Company

De ce pentru Excessive Collection?

Bertrand Duchaufour  îl descrie ca un parfum special pentru care au fost folosite mai bine de 46 de ingrediente de cea mai bună calitate. Am folosit doar materii prime rare şi preţioase precum absolut de violete, sau de osmantus, absolut de iris, cel mai bun mosc şi, bineinţeles ingredientul atât de carnal: ambra gri, spune Bertrand Duchaufour despre procesul de creaţie al parfumului I Miss Violet.

I-miss-Violet-The-Different-Company21

I miss Violet, acum în portofoliul Elysée

Preţ 50 ml: 800 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *