Astăzi este ziua fratelui meu. Locuiește în Belgia de vreo câțiva ani și știam că urmează să vină în țară de ziua lui pentru a-l sărbători în familie. Însă de când am aflat că vine m-a măcinat întrebarea Ce îi faci cadou unui bărbat în vârstă de 32 de ani care teoretic nu are nevoie de ceva anume, dar căruia dorești totuși să îi faci o surpriză frumoasă? Eu una, mereu sunt pusă în dificultate atunci când trebuie să fac cadouri bărbaților, oricât de apropiați mi-ar fi, și sunt sigură că mulți dintre voi simțiți la fel.

Am plecat în căutarea cadoului acum mai bine de o lună. De data aceasta am avut noroc și am avut mai mult timp la dispoziție, însă de cele mai multe ori trebuie să găsesc cadoul perfect de pe o zi pe alta. Dacă e să vi se întâmple așa, hai să vă spun ce aveți de făcut, și cu această ocazie vă dau și câteva idei de cadouri pentru femei și bărbați.

La sugestia prietenei mele Andreea am ajuns pe site-ul Ilux.ro – cadouri de lux. M-a atras idea de cadouri de lux și mi-a plăcut foarte mult interfața magazinului online, care este foarte ușor de folosit. Mi se întâmplă să fiu destul de reticentă când comand prima data de pe un site nou, mai ales când trebuie să plătesc o sumă mai însemnată. Iar dacă vă uitați pe site la secțiunea Showroom, veți descoperi adresa Ilux.ro – cadouri de lux (Strada Diaconu Coresi, nr. 31) unde puteți merge și vizita atelierul de cadouri și unde vă puteți alege personal cadoul, puteți vedea cum este ambalat sau puteți beneficia de idei și sfaturi de la expertul în cadouri. Este ca și cum ați vizita atelierul lui Moș Crăciun!

Ioana Dumitrache cadouri Ilux.ro 3

Așa că am luat-o pe Andreea, ne-am urcat în mașină și am plecat spre showroom-ul Ilux.ro în căutarea cadoului perfect. Și de unde nu aveam nicio idee, iată că am ajuns să am prea multe opțiuni, așa că am făcut trei liste pentru voi cu câteva idei de cadouri pentru femei, pentru bărbați sau pentru momentele în care vrei să faci un cadou special unui cuplu cu diferite ocazii (nuntă, botez, casă nouă etc).

Ioana Dumitrache cadouri Ilux.ro andreea retea2

3 idei de cadouri pentru femei

Sunt oameni care apreciază mai mult cadourile cu însemnătate și sunt oameni pentru care latura materială este mai importantă. Dacă vei răsfoi secțiunea de cadouri pentru femei, vei de descoperi daruri care le îmbină perfect pe amândouă. Iată sugestiile mele: 

 1. O geantă sau un portofel Anuschka. Acesta este primul brand din lume care a lansat o linie de genți și portofele din piele fină de bovina, pictate manual de către artiștii indieni. Mai mult decât atât, fiecare piesă are un design unic care atrage energii speciale purtătoarei. De exemplu, geanta tip poștaș Earth song (poză dreapta) transmite prin design și culoare povestea cântecului pământului care a fost întotdeauna asociat cu energia feminină în stare pură, energie creatoare și plină de viață, o adevărată sursă de bucurie.

geanta Anuschka

 1. Suport de inele sau casetă elegantă de bijuterii. Regula este întotdeauna că nicio femeie nu va avea niciodată suficiente bijuterii. Și oricât de multe ar avea, tot își va dori și mai multe. Sugestia mea este nu să îi mărești colecția, ci să o ajuți să o organizeze mai bine cu ajutorul unor suporturi de inele sau a unei casete de bijuterii elegante compartimentă eficient. Pe site-ul Ilux.ro găsești o grămadă de variante interesante.

suport inele cadou ilux.ro caseta de bijuterii

 1. Un set de manichiură marca Erbe Solingen. Este acel lucru pe care orice femeie și-l dorește să îl aibă, dar nu găsesc niciodată ocazia perfectă de a-l achiziționa. Pe lângă ustensilele din oțel inoxidabil care fac din ritualul de manichiură un proces foarte simplu cu rezultate profesionale, experiența folosirii este una foarte plăcută. Pe site aveți o mulțime de variante, așa că puteți opta pentru un set simplu de călătorie sau pentru unul complex cu mai mult de 7 piese.

trusa de manichiura Erbe Solingen

 

3 idei de cadouri pentru bărbați

Am mai spus-o, dar o mai repet: este dificil să faci cadouri bărbaților. Mai ales când îți dorești să le oferi ceva cu adevărat special. Am făcut pentru voi o listă cu 3 sugestii, dar vă recomand să intrați pe site la secțiunea Cadouri pentru bărbați pentru că acolo veți găsi mult mai multe opțiuni.

Ioana Dumitrache cadouri Ilux.ro 4

 1. Butoni pentru cămașă. Poate părea un cadou banal, dar dacă alegeți un produs marca Dalvey, deja aveți garanția calității, luxului și eleganței. În plus, puteți personaliza cadoul gravând inițialele purtătorului sau alegând una dintre variantele cu pietre semiprețioase (de exemplu, butonii cu pietre lapis lazuli se recomanda a fi oferiți soțului la aniversarea a 7 sau 9 ani de căsătorie).

butoni pentru camasa dalvey

 1. Set de bărbierit sau trusa de călătorie. Știu că mai nou le place să fie bărboși, dar poate dacă vor primi unul dintre seturile acestea impresionante, experiența bărbieritului și îngrijirii va deveni una mai plăcută. În plus, nimic nu se compară cu luxul și satisfacția unei spume bogate aplicate cu un pămătuf de calitate.

set barbierit dalvey

 1. O cutie de ceasuri automanice Tech. Chiar dacă nu știi ce e, îți spun eu că bărbații au nevoie de așa ceva. Pentru că nu a dat atâția bani pe un ceas automatic ca să-i stea în loc pentru că nu l-a purtat câteva zile. Cutia de ceasuri automatice Tech îi va roti ceasul cu precizie elvețiana și îl va menține în funcțiune, fără să îl lase să rămână în urmă nici măcar un minut.

cutie ceasuri automatice tech 1

 

3 Cadouri pentru ocazii speciale

 

Prietenii tăi s-au mutat în casă nouă și urmează să le faci o vizită? Sau poate vrei să le faci un cadou deosebit cu ocazia nunții. Oricare ar fi ocazia, te sfătuiesc să consulți secțiunea Cadouri după eveniment de pe site. Mai jos ți-am făcut o listă cu trei idei de cadouri pe care le poți dărui unui cuplu.

Ioana Dumitrache cadouri 

 1. Sfeșnice Black Loop. Este un cadou practic și original garantat de Black+Blum, brandul londonez care s-a remarcat în galeriile internaționale prin accesorii inedite, lucrate manual, pentru casă și birou într-un stil urban-chic. Dacă vreți să impresionați printr-un stil nonconformist, sfeșnicele Black Loop din colecția Loop Maison ale cărui design au la bază spirala lui Fibonacci, care deși par asimetrice sunt perfect proporționate.

sfesnic cadouri

 1. Un coș de picnic de 4 persoane cu toate ustensilele necesare. Acesta este un alt cadou practic, dar care îi va ajută să culeagă amintiri frumoase în doi sau alături de persoanele dragi. Pe site veți găsi o paletă variate de coșuri de picnic, cu designuri diferite, potrivite pentru orice gust. În plus, ai tot ce ai nevoie de la fardurii și pahare de șampanie, până la păturii și măsuțe.

cos de picnic Ioana Dumitrache cadouri Ilux.ro grup

 

 1. Un bar de băuturi în formă de glob pământesc. Un glob pământesc cu un design excepțional și o execuție ireproșabilă care cu siguranță va deveni elementul principal de decor în orice încăpere. Designul globului este unul aparte care îmbină motivele astrologice cu motive stilizate redate deosebit pe suportul inferior pentru sticle. Modelul Grande redă fidel harta lumii din secolul al 16-lea, pe care o puteți admira aplicată pe întreaga suprafață a globului.

bar tip glob pamantesc

Comentariile la 2 despre “Idei de cadouri pentru femei și bărbați potrivite pentru orice ocazie

 1. Corina Cosa spune:

  frumoase cadouri ..frumoase idei !!!

 2. Cristina spune:

  Un articol foarte „christmassy” 😀 ma duce cu gandul la Craciun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *