Acum vreo două săptămâni am postat o fotografie pe Facebook în care vă arătam ce machiaj am purtat la petrecerea de lansare a colecției de toamnă INGLOT – What a spice! (mă gândeam să scriu eveniment, dar a fost o petrecere în toată regula).

maria-dragason-ioana-dumitrache-adela-manolache

De la stanga: Cristina, Maria, Ioana si Adela

Ca să vă fac un rezumat, am stat și m-am machiat timp 40 de minute și mă bucur că reacțiile voastre pe Facebook și Instagram au fost pozitive eoarece iau serios în considerare dorințele voastre de a face un tutorial video pentru machiajul respectiv, mai ales că am dezvoltat o mică obsesie pentru acel glitter lila Inglot pe care l-am aplicat pe toată pleoapa mobilă.
ioana-dumitrache-makeup

Produsele INGLOT pot fi cumpărate din magazinul de pe Bulevardul Unirii sau online de pe www.inglot.ro. Vă dau informațiile acestea de la început deoarece după ce vă arăt noua colecție INGLOT What a spice! cu siguranță veți dori să vă bucurați de aceste noi nuanțe tocmai bune pentru toamnă.

Colecția INGLOT What a spice! conține 10 farduri noi mate, 10 nuanțe de rujuri cu texturi mate

și 5 creioane pentru conturul buzelor Colour Play.

Enjoy!

Preț farduri 27 lei

Preț rujuri 49 lei

Preț creion contur 42 lei

inglot-what-a-spice-lipstick inglot-what-a-spice-lips inglot-what-a-spice-lipliners inglot-what-a-spice-eyeshadow inglot-what-a-spice-eyeshadow2

 

Comments

comments