Mereu am considerat cã este mai greu sã fii femeie decât sã fii bãrbat, dar nu în sensul cã femeile sunt nedreptãţite pentru cã trebuie sã aibã menstruaţie şi sã aducã pe lume copii, ci în ideea ca este greu sã fii o femeie aşa cum îţi doreşti de fapt sã fii: cochetã, odihinitã, relaxatã, eficientã, modernã ..şi lista ar putea continua la nesfârşit pentru cã dorinţele sunt nemãrginite.

Ne-am amuza copios dacã am sta sã adunãm timpul necesar într-o zi ca sã ne pregãtim dimineaţa, sã facem exerciţiile, un mic machiaj şi un scurt mic dejun, apoi drumul spre job + cele 8 ore de program, drumul spre casã, nişte mici cumpãrãturi pentru gospodãrie şi eventual un scurt shopping pentru relaxare, o întâlnire cu prietenele, drumul spre casã şi pregãtirea unei scurte cine, un film de relaxare şi eventual puţinã ordine prin casã + cele 8 ore de somn recomandate ….eu zic cã depãşim 24 de ore cât are o zi, voi ce pãrere aveţi?

Şi pentru cã nu suntem singurele care realizeazã cã avem nevoie de ajutor pentru a “supravieţui” provocãrilor zilnice, branduri importante din industria de beauty s-au întrecut în crearea unor produse care sã ne facã viaţa mai uşoarã. Mai jos gãsiţi o listã cu noutãţi şi inovaţii pentru care eu sunt recunoscãtoare:

1.       Veet Easy Wax

Veet tocmai a lansat depilatorul electric cu ceară de unică folosinţă Veet Easy Wax care facilitează epilarea cu ceară caldă în confortul casei tale, oferind în acelaşi timp rezultate profesionale ca la salonul de cosmetică.

Pachetul Veet Easy Wax include: dispozitiv de încălzire cu capac integrat, suport pentru susţinerea dispozitivului, cablu electric, rezervă de ceară de tip roll-on de 50 ml pentru epilarea picioarelor şi a braţelor, 12 benzi simple pentru epilare şi 4 şerveţele Perfect Finish pentru îndepărtarea resturilor de ceară – tot ce ai nevoie pentru un proces de epilare professional.

2.       Nivea In Shower

NIVEA a hotărât să vină în ajutorul femeilor active şi să revoluţioneze hidratarea corporală cu primul Lapte de Corp sub Duş pentru o piele uimitor de catifelată!

Noua gamă de produse hidratante sub duş de la NIVEA revoluţionează îngrijirea corpului printr-o modalitate simplă şi inovatoare de a te hidrata chiar în timp ce faci duş. Formula unică a produsului se activează la contactul cu apa, fiind concepută pentru a fi aplicată după gelul de duş.

Rutina este simplã:

  1. Spală-te cu gelul tau de duş, apoi clăteşte-te.
  2. Aplică Loţiunea Hidratantă sau Laptele de Corp Hrănitor sub Duş NIVEA.
  3. Clăteşte-te.
  4. Usucă-te şi te poţi îmbrăca imediat, bucurându-te de o piele perfect îngrijită.
 3.       Perspirex

Perspirex este un antiperspirant dedicat în special persoanelor care suferã de hiperhidrozã. Acest produs nu conţine coloranţi, conservanţi artificiali, parabeni sau parfum, fiind dovedit clinic cã asigurã cea mai bunã protecţie împotriva transpiraţiei şi mirosului neplãcutO singurã aplicare de Perspirex oferã protecţie de 3 pânã la 5 zile.

Pãrerea mea despre produs o gãsiţi aici.

4.       Nail Patches

Nu toate ne-am nãscut cu înclinaţii artistice şi capabile sã ne facem singure manichiura perfect, însã pentru noi au fost inventate Nail Patches – abţibildurile acelea frumoase cu modele care oferã manichiuri deosebite fãrã prea mari bãtãi de cap. Eu le-am testat pe cele Sephora şi v-am arãtat aici cât de uşor se pot aplica.

5.       Şabloanele pentru sprâncene

Nu este nevoie sã folosesc un şablon pentru a avea sprâncene perfecte, dar tot mi se pare o invenţie tare mişto. Nu mai conteazã cã ai douã sprâncene care nu au nicio treabã una cu cealaltã, douã mâini stângi sau cã eşti pe fugã. În 30 de secunde obţii sprâncene perfecte şi mai ales simetrice fãrã prea mare efort. Pãi nu meritã recunoştinţa noastrã persoana care le-a inventat??

6.       Top coat-ul cu uscare rapidã

Numele meu este Ioana şi sunt dependentã de top coat-ul cu uscare rapidã. Nu ştiu ce m-aş face fãrã el! Ba cred cã ştiu, aş merge cu “model de cearşaf” pe unghii pentru cã nu am nici rãbdarea şi nici timpul necesare uscãrii. Ştiu sigur cã manichiurile perfecte ar fi fost doar o utopie dacã nu ar fi existat acest produs magic.

7.       Hairdress Balmain

Nu ai rãbdare sã îţi creascã pãrul? Nici eu, dar bine cã s-au inventat extensiile de pãr. Mai ales noua meşã Hair Dress de la Balmain care nici nu necesitã prea multã îndemânare cã sã ţi-o aplici. Mai multe am scris aici.

8.       Demachiantul Spumã 

Pãi ce ne-am face noi în serile leneşe în care nu mai avem energie pentru: demachierea ochilor, apoi a tenului, curãţarea cu un gel special şi pentru aplicarea loţiunii tonice? Ne-am duce la culcare machiate, vã spun eu!

9.       2pi

La piece de resistence am lãsat-o la final: dispozitivul 2pi care ne permite sã facem pipi ca bãieţii, din picioare. Eu l-am testat, sunt mulţumitã, mai fac pipi din picioare cã tare este uşor şi igienic!

..doamnelor aceasta este lista mea, dar sunt curioasã care sunt gadgeturile pentru care voi sunteţi recunoscãtoare 😀

Comments

comments