Vă anunţ în avanpremieră că label.m continuă seria colaborărilor cu renumiţi designeri şi reuşeşte să surprindă încă o data publicul printr-un produs couture ce simbolizează strânsa legătură dintre fashion şi hairstyling. Fiind sponsorul oficial London Fashion Week label.m a lucrat de nenumărate ori în backstage cu Jean Pierre Braganza, şi de aceea continuarea colaborării şi în afara podiumului a fost una firească.

Jean Pierre Braganza este un renumit designer canadian care s-a remarcat la London Fashion Week încă din 2004 prin stilul geometric și exclusivist al colecțiilor sale, lucru remarcat şi brandului londonez de hairstyling label.m.  De asemenea, a colaborat în sezonul 2008-2009 cu Karl Lagerfeld pentru mai multe colecții de succes.

Jean-Pierre-Braganza-2014

Noul accesoriu de lux creat în exclusivitate pentru label.m a fost lansat la London Fashion Week și a trezit imediat interesul iubitoarelor de modă și hairstyling. Imprimeul floral și combinația inedită de culori sunt inspirate din cea mai recentă colecție semnată Jean Pierre Braganza și reprezintă femeia puternică, fără compromisuri care trăiește între două lumi: între auto-reținere și impuls; între tinerețe și experiență.

labelm-Jean-Pierre-Braganza

Outfitul și coafură, cele două elemente esențiale în look-ul oricărei femei, se îmbină perfect în nouă surpriză oferită de label.m în colaborare cu Jean Pierre Braganza. Alături de produsele preferate label.m, eșarfa în ediție limitată reprezintă cadoul perfect de Crăciun pentru orice iubitoare de modă. Ea poate fi achiziționată împreună cu produse de hairstyling în pachețele de Crăciun special create de renumitul designer de pe www.luxbeauty.ro. Nu uitaţi că dacă folosiţi codul BFF01 beneficiaţi de 15% reducere la orice comandă plasată pe site!

Label.m-Jean Pierre Braganza

Comments

comments