Astăzi m-am trezit cu două ore mai devreme decât de obicei. Este o zi importantă. În sfârşit mă voi întâlni cu reprezentanţii unei companii pe care o curtam de ceva vreme şi vreau ca totul să fie perfect. Părul, machiajul, ţinuta, starea de spirit şi manichiura – toate trebuie să fie perfecte. Manichiura! O verific rapid şi văd că încă arată impecabil. Fără urme de cearceaf de data asta, am scăpat! Rutina mea decurge minunat şi parcă şi părul se ondulează mai rapid în această dimineaţă. După o oră şi jumătate mă urc entuziasmată şi încrezătoare în maşină şi pornesc spre sediul lor. Ajung la timp şi sunt mulţumită de mine: de data asta nu voi întârzia nici măcar un minut. În lobby-ul companiei, în timp ce mă îndreptam spre recepţie, se întâmplă tragedia: oja deja sărise de pe câteva unghii. Ce fel de beauty blogger sunt eu dacă merg aşa la întâlniri importante? Şi totul fusese plănuit până în cel mai mic detaliu…

Vă regăsiţi în povestea mea?

Atunci trebuie să vă spun secretul de frumuseţe pe care mi l-a împărtăşit Ioana Bolnavu, nail artist la Hair Wellness ..and More, la ultima vizită în salon. Ah, trebuie să menţionez că de la întâlnirea cu pricina am hotărât să trec la oja semi-permanentă.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cum să prelungeşti viaţa lacurilor de unghii

Aşadar, cum îi povesteam eu Ioanei că ajunsesem să am acasă o grămadă de oje pe care ori nu mai voiam să le folosesc, ori nu apucam să le folosesc pentru că se uscau şi că am început să le impart tuturor prietenelor m-a întrebat de ce nu îmi ţin lacurile preferate în frigider. Ştiam că nu este bine să ţii cremele în frigider deoarece temperaturile sunt mult prea joase pentru anumite ingrediente, dar nu mi-am imaginat că este un loc ideal pentru a-ţi depozita ojele. “Dacă le ţii în frigider vei observa că aplicarea va fi mult mai uşoară şi că textura lor va fi cea potrivită. În plus, lacurile sidefate nu se vor mai separa”, mi-a dezvăluit Ioana. De abia aşteptam să ajung acasă şi să pun în practică sfaturile primite. Şi ghiciţi ce? Chiar aşa este!

Citeşte şi:

Ce faci când ţi-ai cumpărat un fond de ten într-o nuanţă nepotrivită

Cum să îţi faci unghiile să crească mai repede

Cum să aplici fardul de obraz pe altă persoană

Cum se descurcă părul tapat

 

Comments

comments