Atunci când am deschis acest blog mi-am asumat un angajament, şi anume că îmi voi ţine cititoarele la curent cu tot ce este nou în industria de beauty. Şi nu doar cu ce este nou, ci mai ales cu ce este nou şi merită testat.

Tocmai de aceea când am aflat de apariţia noii creme Lancôme Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector şi a tehnologiilor incorporate în formula specială, nu am putut rămâne indiferentă. Trebuia să vă spun şi vouă!

lancome visionnaire nuit beauty sleep perfector

După cum ştiaţi deja, pielea este cel mai mare organ al corpului nostrum, iar rolul său principal este Acela de protecţie. Conform ritmului său biologic, în timpul zilei, pielea are rolul de a proteja împotriva agresorilor externi precum razele UV şi radicalii liberi, poluare sau schimbările bruşte de temperatură. Pe timpul nopţii, pielea îşi poate relua mecanismele de reparare şi regenerare, şi tocmai de aceea este foarte important să îi oferim îngrijirea şi substanţele nutritive potrivite, într-o formulă ce poate fi asimilată rapid.

Noua cremă de noapte Lancôme Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector™ promite să redea luminozitatea naturală a tenului în fiecare dimineaţă, sporindu-I elasticitatea şi fermitatea. Şi asta nu este tot, căci este musai să încercaţi textura specială gel-în-ulei care se obţine printr-o tehnologie patentată, ce include micro-picături de ulei dispersate fin, aparent suspendate într-un gel proaspăt, cu textură apoasă. Gelul se va topi imediat sub degete, eliberând senzaţia de ulei în contact cu pielea. Sună a răsfăţ, nu? Eu vă pot confirma. Am început să folosesc această cremă de şase zile şi deja nu mă mai pot sătura de textura ei fină şi de pielea cu aspect proaspăt cu care mă trezesc dimineaţa.

lancome-visionnaire-nuit-beauty-sleep-perfector

 Lancôme Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector™ este un produs destinat oricărui tip de ten, înclusiv cel sensibil şi poate fi aplicat şi pe conturul ochilor, astfel încât nu ai nevoie de două produse diferite pentru o îngrijire completă.

Apropo, ştiaţi că studiile au arătat că există totuşi un interval de timp când procesele de regenerare şi diviziune celulară sunt la punctul maxim? Orele de aur, aşa cum este denumit intervalul 23:00-02:00, reprezintă momentul cel mai propice pentru regenerarea epidermei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *