Imaginați-vă că ani de zile m-am plimbat prin mall și erau magazine pe care nici măcar nu le vedeam. Nu le mai vedeam pentru că știam că nu avea rost să intru în ele, sigur nu aș fi găsit ceva mărimea mea. Deși am slăbit destul de mult în ultimii doi ani, încă mai am acest blocaj și evit în continuare magazinele pe care le evitam și în trecut. Așa că iată de ce, pentru mine, propunerea venită din partea Lee Cooper a fost mai mult o provocare și nu un simplu proiect în care abia așteptam să mă implic.

Tema colecției AW’17 Lee Cooper Denim este #LondonIsInOurJeans și spune povestea perechii tale preferate de jeans. Cu toții avem sau am avut la un moment dat acea pereche preferată de jeans în care ne simțim confortabil, sexy, care ne flatează silueta și care ne conturează formele într-un fel în care să ne simțim încrezători.

De exemplu, eu prefer jeansul model skinny. Este comod, de cele mai multe ori țesătura este elastică și sunt de părere că mi se potrivește. Însă, dintotdeauna mi-am dorit o pereche model boyfriend pe care să o port cu sandale cu toc sau pantofi stiletto, un tricou simplu și un sacou deosebit. Niciodată nu am găsit una care să fie pe placul meu și care să îmi avantajeze silueta nu tocmai filiformă.

Propunerea Lee Cooper de a mă alătura campaniei lor din sezonul toamnă-iarnă m-a surprins plăcut, dar mi-a dat și motive de stres. Totuși este un brand cu o tradiție de la 1908 ce creează de atâta timp piese din denim autentic britanic. Este un brand cool, un brand ce a luat naștere în East London, orașul meu de suflet și locul unde fug de câteva ori pe an. A fost un fel de “Vai, ce frumos! Aoleu, ce mă fac?”.

Ideea este că îmi plăcea energia pe care mi-o transmitea brandul. Campaniile lor întotdeauna au avut un aer cool și dinamic, potrivit personalității mele. Voiam să mă implic, dar aveam teama mea dintotdeauna că nu au măsura mea. Mai aveam 7 săptămâni până la shootingul cu pricina, așa că aveam timp să mai slăbesc câteva kilograme și să fiu într-o formă cât mai mică posibil. Dar când am aflat că shootingul s-a mutat cu o lună mai devreme pentru ca voi să vă puteți bucura de această campanie acum, atunci chiar am simțit că am îmbulinat-o. Nu mai intrasem într-un magazin Lee Cooper din liceu și mă cam temeam să o fac. Ziua fitting-ului se apropia, iar eu eram nesigură pe mine. Nu doar că mă făceam de râs pentru că nu îmi vin pantalonii, dar și ratam ocazia de a lucra cu un brand care îmi plăcea.

Și cum se spune că pentru a-ți înfrânge temerile trebuie să te confrunți direct cu problema, m-am dus la magazin și am cerut cea mai mare măsură de jeans. Am ales modelul skinny cum eram obișnuită și m-am îndreptat spre cabină. Am trecut prin stări de emoții, nervozitate, uimire și relaxare în doar câteva minute. Așa că a trebuit să scot capul din cabină și să cer o măsură mai mică. Vânzătoarea mi-a aruncat un zâmbet de “dacă m-ai fi lăsat, ți-aș fi dat din prima măsura potrivită” și a plecat în căutarea perechii potrivite. La capitolul skinny jeans eram relaxată: aveau măsura potrivită, croiala și materialul se așezau perfect pe formele mele generoase, așa că abia așteptam ziua ședinței foto.

Doar că de puține ori socoteală de acasă se potrivește cu cea din târg. Ca orice femeie, și eu am fixurile mele. Eu m-am văzut doar în skinny jeans, dar producătorul campaniei m-am văzut în boyfriend jeans. Lucru care iar mi-a dat universul peste cap și m-a dat niște temeri având în vedere experiențele mele anterioare cu acest model de jeans.

După ce că eram singura fată din campanie care nu era slăbuță, mai trebuia să port și un model care nu mă avantajează. Sau cel puțin aceasta a fost convingerea mea până am probat această pereche Lee Cooper boyfriend jeans și care m-a făcut să înțeleg că sunt jeans și SUNT JEANS. Importat este să îi alegi pe care care te fac să te simți bine în pielea ta, care îți flatează silueta și pe care să îi porți cu atitudine.

Și cred că asta se vede și în video-ul de mai jos.

Sfatul meu pentru voi este să îndrăzniți să fiți așa cum simțiți și cum vă doriți, să nu ocoliți inscripțiile statement ale etichetei roșii Lee Cooper și să intrați în magazine și să probați toate modelele și croielile colecției de toamnă-iarnă 2017/2018. Aveți de ales dintre liniile clasice skinny, straight-cut, boot-cut și boyfriend pe diferite nuanțe de albastru. Și dacă încă mai ai rețineri, poți începe cu perechea de boyfriend jeans pe care eu o port în aceste poze și din care cu greu mai ies pentru că a devenit preferata mea. Abia aștept plimbările lungi pe străduțele londoneze. A mai rămas doar o lună până la următoarea plecare în orașul meu de suflet!

Comments

comments