Roșcat sau blond, lung sau tuns scurt, drept sau buclat – indiferent de schimbările prin care trece părul meu, un singur lucru rămâne neschimbat: părul trebuie să fie sănătos și să nu își piardă elasticitatea și strălucirea. Și pentru asta nu ai nevoie doar de un hairstylist extrem de talentat și priceput, ci și de un ritual de îngrijire pentru acasă cu produse eficiente și potrivite părului tău.

De aceea, în rutina mea de îngrijire și-au făcut loc și produsele Syoss. M-au cucerit din două motive: pentru că aduc îngrijirea și rezultatele profesionale la mine acasă și pentru că sunt ușor de folosit.

Syoss împlinește 8 ani de când ajută femeile din România să aibă un păr frumos și sănătos cu minim de efort, și, anul acesta, a lansat două game noi de produse de îngrijire și styling – Syoss SALONPLEX și Syoss FIBERFLEX – pe care eu le-am încercat și despre care abia aștept să vă povestesc.De asemenea, cu această ocazie specială, Syoss le mulțumește consumatorilor și îi invită să sărbătorească cei 8 ani împreună prin campania I love SYOSS. Platforma este foarte prietenoasă și oricine se poate înscrie.

ioana dumitrache concurs i love syoss

Revenind la inovațiile de anul acesta, vă spuneam că Syoss a lansat doua noi game de produse. Gama de îngrijire Syoss SALONPLEX conține noua tehnologie revoluționară SALONPLEX ce repară firele de păr degradate și reface structura interioară a firului de păr și cuprinde șampon, balsam, serum și tratament, produse care protejează împotriva substanțelor chimice și a factorilor mecanici de stres pentru a obține un păr sănătos. Aceasta tehnologie se regăsește și în gama relansată de coloranți Syoss Color SALONPLEX.

syoss salon

Și în styling, Syoss a introdus noua gama Syoss FIBERFLEX ce conține două linii pentru nevoi diferite: SYOSS FIBERFLEX HOLD care oferă fixare ușoară și flexibilă, pentru un aspect natural al părului, și SYOSS FIBERFLEX VOLUME care oferă părului volum într-un mod natural, fără a-l încărca.

Ghiciți care este produsul care mi-a atras mie atenția? Bineînțeles, fixativul pentru volum pentru că îmi plac buclele pufoase, care au flexibilitate, dar care vor rezista mult timp.

 syoss fiber plex hairspray

Și acum a venit momentul să vă dezvălui marea surpriză: Syoss m-a invitat să descopăr cel mai mare fan Syoss din comunitatea mea, așa că am organizat pe pagina mea de Facebook un concurs la care vă invit să vă înscrieți până pe 7 septembrie 2017. Tot ce trebuie să faceți este să comentați la post și să dați tag unei prietene despre care știți că este și ea fan Syoss. Câștigătoarea va primi două seturi de produse Syoss (unul pentru voi și unul pentru prietena voastra) ce cuprind 5 produse de îngrijire și styling din noile game SALONPLEX si FIBERFLEX.

Aștept înscrierile voastre aici și nu uitați să intrați și pe platforma I love Syoss pentru mai multe premii aniversare!

Mult succes!

Concurs syoss salon


Câștigătoarea concursului organizat pe Facebook este Ioana Gheorghiță. Felicitări! Te rog să îmi dai un email la adresa ioana.dumitrache @ gmail.com  cu datele de contact pentru livrarea premiului.

Captură de ecran din 2017.09.08 la 10.24.23

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *