Machiajul de marţea aceasta este inspirat de cel purtat de Adela Popescu în videoclipul piesei “Bun rãmas” pe care o cântã împreunã cu DJ Project. Melodia îmi place mult, clipul la fel, dar cel mai mult mi-a atras atenţia acest machiaj colorat cu roz, albastru şi mov pe care am încercat sã îl interpretez şi eu în acest articol.

Din pãcate nu am apucat sã fac decât douã fotografii la lumina naturalã a zilei, aşa cã nu mã prezint în faţa voastrã cu nişte fotografii de calitate, dar mai învãţ.

Am încercat sã aflu cine este autorul acestui machiaj, dar nu am gãsit deloc informaţii despre make-up artistul care s-a ocupa de Adela pentru acest videoclip.

Am devenit expertã în print screen-uri pe YT, aşa cã mai jos aveţi pozele de inspiraţie.

Sper sã vã placã!

PS: În cazul în care aţi ratat machiajul de sãptãmâna trecutã, îl gãsiţi aici.

 

 

 

Dacã v-a plãcut machiajul nu uitaţi sã îmi spuneţi acest lucru printr-un comentatiu, like sau share, dacã mai aveţi întrebãri puteţi folosi de asemenea cãsuţa de comentarii sau adresa de email ioana@ioanadumitrache.ro şi dacã nu v-a plãcut aştept sã îmi spuneţi de ce :)

Nu uitaţi sã vã înscrieţi la Giveaway:

Name Day Giveaway!

Sã vã abonaţi la Newsletter (gãsiţi cãsuţa de abonare în coloana din dreapta)

Sã mã urmãriţi pe:

Facebook – https://www.facebook.com/IoanaDumitracheBlog

Twitter – https://twitter.com/IoanaDumitrache

Pinterest – http://pinterest.com/ioanadumitrache/

Şi nu uitaţi de codul de 15% reducere “BFF01” la produsele CHI, label.m, Bruno Vassari şi Pevonia Botanica pe site-ul http://luxbeauty.ro/

Comments

comments