La început de toamnã vã spuneam cã am fost Cuceritã de aroma unei flori imaginare, mai exact de aroma Dahlia Noir, o creaţie deosibitã a casei Givenchy.

În viziunea lui Riccardo Tisci Dahlia Neagrã întruchipeazã o femeia misterioasă şi atipică – îmbinarea perfectã dintre pericol şi delicatete, sacru şi profan.

Cât de mult îmi place acest parfum? Atât de mult încât ieri am achiziţionat o nouã sticluţã deşi încã nu am terminat-o pe prima.

Acum doamnelor, vine vestea frumoasã: Givenchy revine cu a treia variant a parfumului Dahlia Noir, o variantã mai luminoasã, mai proaspãtã şi mai vie, dar la fel de senzualã – Dahlia Noir L’Eau.

Prin Dahlia Noir L’Eau Francois Demachy ne dezvãluie o laturã mai suavã a caracterului Dahliei Negre, o eleganţã graţioasã plinã de prospeţime şi o viziune radiantã a caracterului sãu.

Te învãluie cu acorduri rãcoroase şi cristaline de citrice şi neroli, iar apoi notele  de mijloc din petale de trandafir – identitatea desãvârşitã a parfumului Dahlia Noir – rãmân neschimbate, supriza fiind acordurile de patchouli care interacţioneazã într-un mod special cu esenţele de cedru şi mosc  pentru a conferi aromei discrete de chypere o aura de rafinament couture.

Sticla iconicã a apei de parfum în stilul neoclasic, elegant şi luxuriant transcede timpul şi trendurile modei în modul, iar albul şi verdele pastelat reprezintã noul simbol al prospeţimii care reconcepe design-ul cutiei orginale, înrãmate în marginile emblematice de negru şi argintiu.

Dahlia Noir L’Eau vine în trei variante: 50ml, 90 ml şi 125 ml.

————————————————————————————————————————————-

Dacã v-a plãcut acest articol  nu uitaţi sã îmi spuneţi acest lucru printr-un comentatiu, like sau share, dacã mai aveţi întrebãri puteţi folosi de asemenea cãsuţa de comentarii sau adresa de email ioana@ioanadumitrache.ro şi dacã nu v-a plãcut aştept sã îmi spuneţi de ce

Nu uitaţi sã vã înscrieţi la Giveaway:

Name Day Giveaway!

Sã vã abonaţi la Newsletter (gãsiţi cãsuţa de abonare în coloana din dreapta)

Sã mã urmãriţi pe:

Facebook – https://www.facebook.com/IoanaDumitracheBlog

Twitter – https://twitter.com/IoanaDumitrache

Pinterest – http://pinterest.com/ioanadumitrache/

Şi nu uitaţi de codul de 15% reducere “BFF01” la produsele CHI, label.m, Bruno Vassari şi Pevonia Botanica pe site-ul http://luxbeauty.ro/

Comments

comments