Oricât aş nega eu, sunt o fire superstiţioasă care crede că dacă îşi spune planurile dinainte sau prea devreme nu se vor mai îndeplini. Însă această trăsătură este totală opoziţie cu o altă trăsătură a mea: nu pot ascunde lucruri. Mai ales faţă de persoanele apropiate. Ce mai, uneori duc o luptă interioară crâncenă!

La fel s-a întâmplat şi cu lucrul pe care doresc să îl împărtăşesc astăzi cu voi. Dar să o luăm cu începutul.

Tocmai mă întorsesem de la Barcelona. Avionul abia aterizase pe aeroportul Henri Coandă când mi-am deschis telefonul şi am primit un mesaj care mă anunţa că L’Oréal Paris mai caută o persoană pentru a întregi echipa de make-up. Echipă care ştiţi de cine este condusă!  Luni dimineaţă mi-am updatat repede CV-ul să se vadă că am absolvit şi o şcoală de make-up şi l-am trimis. La scurt timp am fost sunată pentru a stabili un interviu. Emoţii confundate cu stări de nerăbdare, nevozitate ..ce mai, destul de copleşitor! Aşa am ţinut-o până miercuri dimineaţa la ora 10:00 când lucrurile s-au acutizat.

De fel sunt o persoană foarte relaxată când întâlnesc oameni noi sau când trebuie să vorbesc despre mine. Sunt sinceră, căci nici nu am altă opţiune având în vedere că totul se poate citi fără să vreau pe chipul meu, şi oricum prefer să nu înfrumuseţez lucrurile pentru că nu îmi place să creez false aşteptări. Cu toate astea însă, în timpul probei (căci în asta a constat mai mult interviul) nu reuşeam să îmi închid centura cu pensule de emoţii. Ba la un moment dat chiar am şi scăpat o pensulă din mână. Horror!

Dar la final a ieşit bine. Am terminat foarte rapid (asta fiind avantajul faptului că lucrez bine sub stres) şi am fost şi foarte mulţumită de rezultat. În general dacă artistul este mulţumit de opera lui înseamnă că făcut o treabă bună. Însă nu prea conta ce credeam eu.

Câteva ore mai târziu am primit un telefon. Fusesem selectată.

Am fost atât de încântată încât am anunţat doar câteva persoane. Nu voiam să dispară! Până am semnat contractul şi am participat la primele evenimente am stat emoţii să nu dispară.

Acum este la fel de oficial ca şi atunci: fac parte din echipa de make-up L’Oréal Paris condusă de Alex Abagiu. Este minunat căci sunt fascinată de toată munca lui, dar el ştie asta pentru că de fiecare dată când ne întâlnim îl bombardez cu 1001 de întrebări.

Munca mea în cadrul acestei echipe va consta, pe lângă sesiuni de machiaj şi demonstraţii în cadrul diferitelor evenimente, şi în animaţii în magazine precum Douglas, Kendra sau hypermarketuri.

Şi vestea bună este că reprezint atât brandul de machiaj L’Oréal Paris, cât şi Maybelline. Aşa că acesta este motivul pentru care cunosc atât de bine produsele acestor două branduri. În cazul în care doriţi să ne vedem sau să vă lăsaţi machiate de mine, vă voi anunţa când mai am animaţii prin magazine 🙂

Cum sună Ioana Dumitrache make-up artist L’Oréal Paris?

Comments

comments