Maybelline NY România este un brand plin de surprize frumoase, şi nu doar la capitolul produse de machiaj! Deşi nu mai este niciun secret că produsele cosmetice sunt cu adevărat slăbiciunea mea.

Însăăăăă… abia aşteptam să vă anunţ că noul Make-up Artist Oficial Maybelline NY România este Ioana Stratulat! Pe mine mă bucură foarte mult această veste pentru că Ioana este un om frumos şi un artist extrem de talentat şi muncitor. Am cunoscut-o la filmările pentru spoturile Garnier şi de atunci mi s-a lipit de suflet. Dar mai mult decât atât, mă bucur pentru voi, cele care o veţi urmări pe Pagina de Facebook Maybelline România, pentru că Ioana va împărtăşi cu voi nişte trucuri senzaţionale.

Ioana-Stratulat-Maybelline

Din păcăte nu am putut sta mult la eveniment pentru a o putea felicita personal, însă vă las cu fotografia ei pentru că este un chip care va fi aproape de voi de acum încolo.

Ioana-Dumitrache-Maybelline

Împreună cu Cristina Shopping Therapy

ioana-dumitrache-adina-arustei-cristina-maybelline

Împreună cu Adina (Frommegwithlove.ro) şi Cristina Shopping Therapy

Ioana-Dumitrache-lansare-Maybelline

Acum că v-am introdus în atmosfera festivă a evenimentului, vreau să vă împărtăşesc şi celelate surprize Maybelline, care nu sunt puţine deloc iar nu mă pot hotărî care sunt preferatele mele!

Paleta de farduri Maybelline The Blushed Nudes

O paletă cu 12 farduri cu pigmenţi roz aurii în tonuri de roz, gri, auriu, cupru sau burgundy. Textura fadurilor este satinată şi alunecă foarte uşor pe piele. Fardurile sunt fine şi foarte pigmentate. Mie îmi plac foarte mult. Să-mi spuneţi dacă vreţi să fac un tutorial video cu această paletă!

Preţ: 69 lei

DEY5-10357148_18.25x11.25_4CMG.inddMascara Push Up Drama

O mascara special concepută pentru ridicarea şi alungirea dramatică a genelor. Acest lucru este posibil datorită tehnologiei superioare de ridicare a genelor cu ajutorul periuței patentate cu perișori în formă de cupă care oferă efectul de push-up al genelor.

Preţ: 39 lei

DEY5-10330542A_18.25x11.25_4CMG.indd

Fardul de obraz Maybelline Masterblush

O nouă formulă Maybelline ne va îmbrăca obrajii în 6 nuanţe specialel. Textura fin micronizată şi irizaţiile luminoase vor da tenului un aspect tânăr în orice moment din zi!

Preţ: 37 lei

Master Blush poza

Maybelline-Masterblush-shades

Rujurile Maybelline Color Sensational Blushed Nudes

Nu se putea o paletă nouă de farduri fără o nouă selecţie de rujuri în nuanţe nude-rosé care să se asorteze perfect, ce spuneţi?

Preţ: 32 lei

maybelline-color-sensational-blushed-nudes

Creioanele dermatograf Maybelline Master Drama The Nudes 16HR

Sunt fană a creioanelor Maybelline Master Drama şi iubesc textura ultra-cremoasă şi rezistenţa lor îndelungată. Tocmai din acest motiv m-am bucurat că paleta de culori s-a îmbogăţit cu 3 nuanţe noi: Pearly Taupe, Rose Pearl şi Brownie Glitz.

Preţ: 29 lei

Master-Drama-The-Nudes-maybelline

Creionul de sprâncene Maybelline Brow Satin Matte Filling Duo

Este produsul de care sunt cel mai încântată că s-a lansat în sfârşit şi în România. Am descoperit acest produs în Londra anul trecut şi îl văd ca o alternativă mult mai ieftină la celebrul Brow Wiz de la Anastasia Beverly Hills. În plus, acest creion are şi fard într-un capăt. Am folosit acest creion în tutorialul de aici  şi vouă v-a placut foarte mult rezultatul absolut natural.

Preţ: 29 lei

Brow_Satin_maybelline

maybelline-brow-satin-colors

Comments

comments