În cadrul video-ului cu produsele preferate ale lunii martie v-am povestit despre proiectul Oriflame la care am participat în calitate de make-up artist. Însă ce nu am apucat eu să vă spun este că nu doar eu mi-am împărtăşit cunoştinţele, ci că şi cei de la Oriflame au ţinut workshop-uri de skin care din cadrul cărora şi eu am avut multe de învăţat, iar cu aceasta ocazie am auzit prima dată de Oriflame NovAge.

În primul rând, Oriflame şi-a asumat cu seriozitate rolul pe care îl are în vieţile consumatoarelor sale şi nu îşi neglijează absolut deloc responsabilitatea de a educa şi de a le pune la dispoziţie produsele potrivite în funcţie de nevoile fiecărei persoane. Tocmai din acest motiv, workshop-urile de skin care s-au învârtit în jurul ideii de rutină personalizată de îngrijire a pielii în 4 paşi simpli: curăţare/demachiere, tonifiere, hidratare şi protecţie solară – lucruri cu care eu sunt total de acord şi despre care v-am vorbit în nenumărate rânduri pe blog (vă invit să citiţi şi articolul cum să te demachiezi corect).

Ei bine, tocmai din aceste motive, Oriflame şi-a concentrat atenţia şi expertiza ştiinţifică pentru a dezvolta produse performante targetate pentru tratarea nevoilor specifice fiecărui tip de ten. Şi astfel s-a născut brandului Oriflame NovAge – o inovaţie cu adevărat revoluţionară în ştiinţa tinereţii pielii.

Oriflame NovAge este un brand personalizat cu game de îngrijire avansată a pielii, ce acţionează asupra nevoilor specifice care apar pe parcusul procesului de îmbătrânire și care pune la baza formulei sale inovatoare extractul de celule stem din plante. Tehnologia celulelor stem din plante este una dintre cele mai remarcabile inovaţii în îngrijirea pielii cu beneficii anti-îmbătrânire şi se regăseşte în fiecare gamă Oriflame NovAge. Celulele stem din plante reprezintă o sursă preţioasă a regenerării eterne în plante. Utilizând ultimele descoperiri în domeniul biotehnologiei, studiem celulele stem din mii de plante, pentru a identifica acele proprietăţi anti-îmbătrânire şi pentru a izola elementele preţioase cu cel mai puternic efect.

oriflame-novage-true-perfection--

Oriflame NovAge TRUE PERFECTION

O piele ternă, deshidratată şi pori măriţi; acestea sunt simptome care trădează un stil de viaţă agitat şi îţi arată că este timpul să acţionezi, pentru a amâna apariţia primelor semne de îmbătrânire.

oriflame-novage-true-perfection-

Oriflame NovAge True Perfection este o gamă special dezvoltată pentru femeile tinere cu un stil de viaţă agitat. Este dovedit clinic faptul că True Perfection conferă pielii un aspect frumos, hidratat şi luminos, cu pori minimizaţi, indiferent de stilul de viaţă. Aspectul obosit al tenului şi porii măriţi pot apărea atunci când factori precum lipsa somnului, o dietă necorespunzătoare şi factori externi de stres duc la acumularea impurităţilor în celulele pielii, încetinind procesul de reînnoire celulară şi împiedicând funcţionarea optimă la nivel celular.

oriflame-novage-true-perfection

Gama True Perfection este îmbogăţită cu două tehnologii inovatoare – extractul din arbore de mătase persan şi extractul de celule stem din acai. Împreună, acestea contribuie la purificarea celulelor din interior, pentru redarea aspectului perfect al pielii şi pentru amânarea formării liniilor fine şi ridurilor.

 

oriflame-novage-ecollagen-

Oriflame NovAge ECOLLAGEN

Oriflame NovAge Ecollagen – este o gamă de îngrijire avansată a pielii, cu beneficii antirid, ce netezeşte şi revitalizează aspectul tenului. Ecollagen corectează semnificativ ridurile, uniformizează nuanţa şi netezeşte textura. Tehnologia patentată Tri-Peptide amplifică sinteza de colagen, energia celulară şi asigură protecţie antioxidantă, în timp ce extractul de celule stem din plante din familia Solanaceae stimulează sinteza de colagen şi îi protejează integritatea. Vei vedea şi simţi diferenţa prin reducerea semnificativă 3D a ridurilor în lungime, adâncime şi lăţime şi un ten mai neted, mai catifelat şi cu un aspect vizibil împrospătat.

novage-ecollagen (1)Oriflame NovAge ULTIMATE LIFT

Pierderea fermităţii îmbătrâneşte aspectul feţei. Studiul ştiinţific AgeReflect™ asupra îmbătrânirii pielii, desfăşurat de Oriflame cu un grup format din 1,000 femei, a demonstrat faptul că scăderea fermităţii şi estomparea conturului feţei adaugă ani la vârsta percepută.

Dar acum, poţi da timpul înapoi. Îţi prezentăm Oriflame NovAge Ultimate Lift, noua gamă avansată anti-îmbătrânire. Ultimate Lift redă fermitatea şi supleţea în timp, pentru un efect veritabil de lifting,cu trăsături mai bine definite, riduri vizibil netezite şi o elasticitate specifică tinereţii.

Ultimate-Lift-NovAge-Oriflame

Gama NovAge Ultimate Lift este îmbogăţită cu tehnologia noastră revoluţionară patentată, AspartoLift, un derivat de aminoacizi. O cauză importantă a pierderii fermităţii este rigidizarea fibroblastelor dermice, fapt care diminuează capacitatea acestora de a sintetiza elastina. În cadrul studiilor noastre ştiinţifice, s-a demonstrat faptul că AspartoLift le redă flexibilitatea.

NovAge Ultimate Lift: o inovaţie remarcabilă în ştiinţa fermităţii şi liftingului – acum poţi da timpul înapoi.

oriflame-novage-ultimate-lift

Fiecare dintre cele 3 linii ale gamei NovAge conține cele 6 produse esențiale pentru rutina zilnică de îngrijire a pielii: demachiant, loțiune tonică, cremă pentru conturul ochilor, ser, cremă de zi  și cremă de noapte.

Setul NovAge True Perfection costă 179 lei, NovAge Ecollagen este 209 lei, iar NovAge Ultimate Lift 259 lei.

ioana-dumitrache-karolina-georgieva-oriflame

Împreună cu Karolina Georgieva, Director General Oriflame România

ioana-dumitrache-adina-vlad-denisa-simaÎmpreună cu Adina Vlad şi Denisa Sima (my lovely girls <3)

Credit foto: The Bucharest’s 

Comments

comments