Strada pe care este localizat studioul unde făceam dansuri când eram mică se intersectează cu strada Grigore Cobălescu, unde la numărul 45 este localizat un nou Mega Image Concept Store. Dacă până acum treceam prin zonă doar din nostalgie pentru anii în care m-am bucurat de dans, acum am și un motiv întemeiat: îmi fac și cumpărăturile în drum spre casă sau mai cumpăr câte un bax cu sticluțe de apă pentru la sală. Acesta este al cincilea concept store din București și este cel mai mare, cel mai frumos și cel mai bine aprovizionat.

Într-o zi mi-era poftă de pere. Așa că am zis să îmi iau și o pară să o am gustare pe timpul zilei. Când am ajuns la Mega Image #Cobălcescu45 am dat peste 4 tipuri de pere: galbene, verzi, roșii și micuțe. Mi s-a părut haios că de unde mi-era teamă că nu voi găsi pere în plină iarnă, am avut de ales din 4 soiuri!

Noul Mega Image Concept Store #Cobălcescu45 are și o poveste frumoasă pentru că a readus la viață una dintre cele mai frumoase clădiri din București: vechiul Garaj Mihăescu construit în perioada 1928-1935 cu scopul de garaj și atelier auto. Iar după revoluția din 1989 clădirea a fost cunoscută drept Garajul Cobălcescu. Este de apreciat faptul că un spațiu atât de mare localizat în inima Bucureștiului nu a fost lăsat să moară și că fost deschis publicului. De fapt, că servește locuitorii orașului nostru.

ioana dumitrache mega image cobalcescu

Vă spuneam că am dat Mega-ul de cartier pentru noul concept store. De ce? Pentru că este mai bine aprovizionat, are un întreg raion de cosmetice naturale și bio, un alt raion cu produse dietetice, cărți (cautați raionul “Equilibrium Health & Wellness”), o fromagerie pentru persoanele care iubesc brânzeturile la fel de mult ca mine, pește și fructe de mare proaspete, mai multe feluri de mâncare pentru Gâlmiță, iar pentru iubitorii de pizza în fostul pod al clădirii a fost construită o pizzerie cu o echipă de Maestro Chefi și pizzaioli veniți direct de la Napoli. Tare mult aș fi vrut să gust și eu o felie de pizza la evenimentul de lansare, dar cum era deja seara am zis să păstrez gustările pline de carbohidrați pentru prima parte a zilei. Ar fi păcat să nu mă bucur cu adevărat de o pizza italienească în inima Bucureștiului!

mega image cobalcescu

mega image concept store cobalcescu

Recunosc că cel mai mai mult timp îl petrec în raionul Equilibrium Health & Wellness unde mereu descopăr câte un brand nou, un șampon natural sau niște produse de îngrijire atât de delicate încât pot fi folosite de bebeluși sau femei însărcinate. Chiar zilele trecute, mi-a fost poftă de ceva dulce și am dat iama la raftul Diete speciale plin cu tot felul de biscuiți și batoane proteice, numai bune de servit cu o oră înainte de sală.

mega image concept store cobalcescu 2

mega image cobalcescu2

Dacă vreți să vedeți cum a fost la evenimentul de lansare și cum arată noul Mega Image Concept Store Cobalcescu, vă las mai jos weekly vlogul și vă invit să dați direct la minutul 21:06.

Enjoy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *