Iată că a trecut încă o săptămână plină. Deși îmi place să fiu tot timpul ocupată și îmi iubesc activitățile de zi cu zi, se pare că vin și momente în care presiunea și stresul mă copleșesc. Nu vreau să credeți că mă plâng, dar uneori se pare că îmi propun să fac mai multe lucruri decât pot face fizic într-o zi. Și când nu reușesc mă cuprinde o stare de tristețe nejustificată. Poate ar trebui să nu mai am zilele progrmate la minut și să îmi las pauze mai lungi între activități. De aici cred eu că vine și starea de tristețe (nu vreau să îi spune depresie pentru că știu că depresia este un lucru serios) care m-a învăluit în acea zi de vineri și care m-a împiedicat să fac lucrurile pe care voiam să le fac.

Vă invit să vă uitați la cel mai lung weekly vlog al meu de până acum. V-am arătat cum decurge o filmare la care particip în calitate de make-up artist, v-am luat cu mine la sală și la evenimentul Lancome, ați intrat live alături de mine și de Oana Trifu pe pagina Kudika.ro și am vorbit despre slăbit și #MyBodyJourney, v-am dezvăluit hobby-ul meu narghilates :))) v-am invitat să petreceți o seara împreună cu pritenii mei vechi din gașca veselă (și nici nu eram toți – suntem vreo 30 pe puțin), v-am luat cu mine când mi-am epilat și vopsit prima dată sprâncenele la Benefit Brow Bar și apoi la shopping.

Sper să vă placă acest vlog, și indiferent dacă v-a plăcut sau nu tot aștept feedback-ul vostru în comentarii ca să învaț din greșeli și să îl îmbunătățesc pe parcurs.

Vă mulțumesc și nu uitați să vă abonați la canalul meu de Youtube!

Comments

comments