De fapt l-am vopsit acum câteva luni bune, mai exact pe 07 martie 2012.

Sã luãm lucrurile pe rând. Acum mã laud cã aceasta este culoarea naturalã a pãrului meu şi aşa este, dar sã vã explic.

Pe 1 februarie 2012 s-a lansat în România douã produse revoluţionare în domeniul colorãrii pãrului de la L’Oreal Professionnel: DIALIGHT şi DIARICHESSE.

DIALIGHT  este primul produs pentru colorarea ton-pe-ton de la L’Oréal Professionnel bazat pe o tehnologie acidã, ce garanteazã rezultate deosebite în uniformizarea şi personalizarea culorii pãrului.

PH-ul acid, apropiat ca valoare de PH-ul firului de pãr, acţioneazã ca un tratament gloss asupra cuticulei, sigilând-o si asigurând o strãlucire nemaiîntalnitã. Spre deosebire de o tehnologie alcalinã ton-pe-ton care are o putere de deschidere de pânã la un ton şi jumãtate, DIALIGHT are zero putere de deschidere, colorând fãrã sã suprasensibilizeze firul de pãr deja deteriorat. Ideea era cã puteai opta pentru o colorare sau pentru vopseaua incolorã cu efect de gloss.

DIARICHESSE este sora mai puternicã DIALIGHT şiare o putere de acoperire de cel puţin 70% a firelor albe şi beneficiazã de o tehnologie alcalinã ton-pe-ton care are o putere de deschidere de pânã la un ton şi jumãtate.

La evenimentul de lansare am primit un vocher pentru a încerca produsele nou lansate într-unul dintre saloanele ambasadorilor L’Oreal Professionnnel, iar eu am avut norocul sã calc pragul Salonului Manifest deţinut de Florin Noje. Pentru cã sunt o fire extrem de curioasã şi pentru cã îmi place sã încerc tot ce este nou, nu m-am putut abţine şi am folosit voucherul respectiv.

salon manifest 7

salon manifest 3

Am cãlcat pragul salonului Manifest hotãrâtã sã încerc vopseaua DIALIGHT în nuanţa CLEAR. Cum socoteala de acasã nu se potriveşte cu cea din târg, dupã lungi discuţii şi vreo 20 de minute în care el a fãcut tot felul de calcule a venit la mine cu urmãtoarea propunere: sã mã vopseascã cu un tub de DIARICHESSE nuanţa 6 şi unul nuanţa Clear, argumentând cã este mult mai potrivitã colorarea pãrului natural, pentru cã este îmbogãţitã cu agenţi de strãlucire şi voi obţine efectul de gloss pe care mi-l doresc şi pentru cã îmi va uniformiza culoarea pãrului (eu mã tot plângeam cã vârfurile sunt mai deschise şi cã am tot felul de şuviţe naturale), propunându-mi nuanţa 6 care este nuanţa mea naturalã. Cu inima puţin îndoitã am acceptat şi nu regret nici acum.

diarichesse loreal professionnel

Atât vopseaua DIALIGHT, cât şi DIARICHESSE acţioneazã în 20 de minute, aşa cã timpul petrecut în salon a fost mult mai scurt.

M-am simţit foarte bine la Manifest şi am avut parte de toatã atenţia cuvenitã 😀 La un moment dat erau 3 bãieţi cu mâinile în pãrul meu, lucru care m-a amuzat foarte tare.

bucurec59fti 20120306 00723

La capitolul coafat, am ales ceva lejer care „sã nu parã cã m-am strãduit” (aşa cer mereu la coafor), lucru care l-a dezamãgit puţin pe Adi care dorea sã îmi facã o coafurã a la Adele.

ioana dumitrache5

Rezultatul mi-a plãcut la nebunie! Pãrul avea o culoare strãlucitoare şi uniformã, puţin mai deschisã decât este pãrul meu în mod obişnuit, dar superbã. Am primit numai complimente în ziua respectivã şi în sãptãmânile ce au urmat.

Inainte

ioana dumitrache par natural 24

Dupa

ioana dumitrache diarichesse 64

ioana dumitrache diarichesse 06

Acum dupã mai bine de 7 luni pãrul aratã bine şi nu se vede cã am fost cândva vopsitã, lucru pentru care îi sunt foarte recunoscãtoare lui Adi. Combinaţia fãcutã şi faptul cã a folosit DIARICHESSE şi nu DIALIGHT cum îmi doream eu demonstreazã profesionalism la cel mai înalt nivel.

bucurec59fti 20120306 00730

Îmi cer scuze pentru pozele fãcute cu telefonul, ideea scrierii unui articol mi-a venit în salon şi am mers nepregãtitã.

Comentariile la 6 despre “Mi-am vopsit pãrul!

 1. Pretty as always! Si imi place rezultatul, da ceva mai multa textura parului.

 2. Mad@ spune:

  Ai un par superb ♥ Imi place foarte mult cum te-a coafat 😉

 3. veronica picioroaga spune:

  e superba nuanta! exact asa vreau si eu !!! 🙂 Am parul natural si-mi doresc o culoarea asemanatoare culorii mele, dar care sa dea totusi o stralucire si-o caldura anume 🙂 Asta e! doar ca la mine in Vaslui nu cred ca se foloseste inca aceasta vopsea..:-(

 4. Anda Zelenca spune:

  You’re just gorgeous!:X:X:X

 5. irina spune:

  superb iti sta!! cat te-a costat toata treaba?

 6. Cosmina spune:

  Foarte, forte frumoasa esti! :* Iti sta bine cu noua culoare,te prinde nuanta si parca iti da un aer ceva mai senzual 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *