Cu emoţie şi o bucurie sinceră vin în faţa voastră astăzi să vă povestesc despre un proiect pe care l-am demarat alături de oameni frumoşi şi talentaţi, pentru omuleţii care dedică zilnic timp înfrumuseţării acestei lumi virtuale. M-am gândit adesea cum pot îmbina cele două mari pasiuni ale mele – beauty blogging-ul şi make-up – şi iată că într-o seară în care ploile cuceriseră oraşul a luat naştere My makeover by Ioana Dumitrache – primul meu proiect în calitate de make-up artist.

My makeover by Ioana Dumitrache este un proiect pe care îl dedic bloggeriţelor de beauty, fashion & lifestyle. M-am hotărât să invit pe scaunul meu de machiaj persoanele din spatele acestor spaţii virtuale pentru a ne cunoaşte, dar şi pentru a le ajuta să îşi descopere cele mai frumoase trăsături, produsele care li se potrivesc, dar şi pentru a le oferi trucuri şi sfaturi personalizate de machiaj. Şi pentru că îmi place să fac lucrurile ca la carte, am invitat-o alături de mine pe Liza Pintileasa de la Hair Wellness ..and More, hairstylistul meu preferat şi un maestru al schimbărilor radicale de look, pentru a oferi o experienţă de răsfăţ completă. În funcţie de dorinţele fiecăreia Liza va oferi sfaturi personalizate, astfel încât dorinţele să devină realitate.

Şi pentru că îmi doresc ca toată această experienţă să se încheie cu o amintire frumoasă, talentata Iulia Bucovanu va imortaliza cele mai simpatice momente.

V-am spus că am alături de mine oameni frumoşi şi talentaţi!

Primul makeover îl găsiţi pe blogul Antoniei căreia îi mulţumesc din suflet că acceptat invitaţia mea. Tot acolo am detaliat paşii machiajului şi am povestit ce produse am ales să folosesc şi de ce, iar Liza a oferit câteva sfaturi pentru obţinerea coafurii acasă.

Sper să vă placă ideea proiectului şi rezultatele sesiunilor de makeover 🙂

PS: Puteţi urmări proiectul pe Instagram şi Facebook cu hashtag-urile: #MyMakeoverByIoanaDumitrache şi #AntoniasMakeover!

Comments

comments