A circulat la un moment dat un prin blogosferă The Procrastinating Beauty Blogger Tag – leapşă în cadrul căreia bloggerul era invitat să-şi mărturisească păcatele. Şi ştiţi care a fost obiceiul de îngrijire cel mai neglijat? Simplu, aplicarea cremei de corp. Nici să nu vă gândiţi să le judecaţi pe fete, căci sunt sigură că sunt printre voi doamne care uită/nu au timp sau chef să îşi aplice crema hidratantă de corp în fiecare zi.

Şi ne facem în acest caz? Simplu, trişăm! Dar nu cred că este chiar un trişat adevărat dacă rezultatul este acelaşi, nu? Ia să-mi spuneţi voi după ce încercaţi noua loţiune de corp care se aplică sub duş de la NIVEA care nu doar că hidratează rapid şi eficient pielea, dar o face şi mai fermă.

Cum aşa? Păi înseamnă că nu aţi aflat că NIVEA tocmai a lansat prima Loţiune de corp sub duş pentru o piele mai fermă! Eficienţa produsului este garantată de tehnologia inovatoare care introduce o substanţă proprie pielii în formula produsului: coenzima Q10.

“Această inovaţie este rezultatul a cinci ani de cercetare în laboratoarele Beiersdorf. Produsul are o formulă unică, ce conţine perle care au în interior coenzima Q10 şi pe care o activează la contactul cu apa”, spune Sabine Schulz, Product Development NIVEA Body, R & D Beiersdorf.

truc de frumusete

NIVEA a fost primul brand care a introdus o substanţă proprie pielii într-un produs de îngrijire, coenzima Q10.

Aceasta este o substanţă activă ce se regăseşte în mod normal în celulele noastre, rolul ei fiind acela de a le alimenta cu energie, funcţionând de asemenea ca un antioxidant împotriva radicalilor liberi. Aceştia sunt responsabili de îmbătrânirea celulară, iar rolul coenzimii Q10 este tocmai de a stopa radicalii liberi să-şi pună amprenta asupra celulelor.

NIVEA_Lotiune de corp sub dus pentru fermitate Q10

NOU!

NIVEA Q10 Loţiune de corp sub duş pentru fermitate

Beneficiază de o piele tonifiată şi hidratată, din câteva mişcări! NOUA NIVEA Q10 Loţiune de corp sub duş pentru fermitate are efect chiar după ştergerea cu prosopul.

Odată ajunse pe piele, sub duş, perlele activează coenzima Q10 din interior, iar particulele uşor abrazive oferă un masaj delicat. Celulele moarte sunt îndepărtate, iar pielea este revigorată, datorită mentolului.

Paşi pentru o piele fermă, chiar la tine sub duş:

  1. Spală-ţi pielea cu gelul de duş obişnuit, apoi clăteşte-te
  2. Aplică NOUA NIVEA Q10 Loţiune de corp sub duş pentru fermitate, pe pielea udă
  3. Clăteşte-te
  4. Usucă-te şi te poţi imbrăca imediat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *