Aproape întotdeauna se întâmplă să nu preţuieşti ceea ce ai până nu pierzi. Dar pentru că viaţa este un dar frumos, uneori nu ai pierdut definitiv ceea ce ai avut şi nu ai preţuit. Unul dintre cele mai importante sfaturi pe care le-am primit de la o persoană străină mie, este să fiu prezentă atât fizic, cât şi psihic în toate acţiunile pe care le întreprind: când mănânc, când stau de vorbă cu o persoană, când citesc o carte sau urmăresc un film, tot timpul. Pare atât de simplu, dar este atât de greu de realizat! Mi se întâmplă mereu să îmi las minte să zboare spre alte direcţii, când mă întâlnesc cu cineva, sau mai rău să o las copleşită de lucrurile pe care le am de făcut. Încercaţi şi voi! Veţi vedea că nu este simplu, dar când veţi reuşi, căci sunt sigură că voi veţi reuşi, să îmi spuneţi şi mie care este reţeta succesului. Nu-mi stă în fire să aleg calea uşoară, dar acum simt că nu mai pot să las lucrurile aşa şi că vreau să trăiesc cât mai mult fiecare moment. Poate şi de mai multe ori, exact ca în filmul About time.

Vă spuneam săptămâna trecută că iar nu mă simt prea bine, dar că tare mult îmi doresc să merg la evenimentul de lansare al parfumului Yves Saint Laurent Black Opium. Şi am fost şi mi-a plăcut mult. Nu mă simţeam bine deloc, dar faptul că am întâlnit oameni frumoşi parcă mi-a dat o putere fizică să mă bucur de câteva ore la petrecere. Eram în taxi când Camelia mi-a dat un mesaj să-mi spună că mi-a păstrat un loc pe o canapea. Ştia că nu pot sta mult în picioare şi s-a gândit să aibă grijă de mine. M-am simţit iubită.

ioana-dumitrache-beauty-bloggers

ioana-dumitrache-lansare-black-opium

ioana-dumitrache-bianca-nutu

Nu prea m-am putut zbânţui eu prea mult la petrecere, nici măcar când a cântat Loredana ale cărei melodii le ştiam pe de rost, dar m-am simţit bine cu fetele mele beauty bloggers şi cu oamenii din beauty pe care apuc să ii văd atât de rar. Însă curiozitatea cea mare  fost să încerc noua aromă YSL Black Opium.

loredana-lansare-black-opium

Black-Opium

Împletirea acordurilor dulci de  vanilie, pară şi floare de portocal cu cele senzuale de iasomie, cafea, patchouli, cedru şi piper roz, anunţau o aromă care dă dependenţă. O aromă cu toane care te atrage, apoi te ignoră şi iar te atrage. Iar melodia în care răsună versurile “My head is a jungle, jungle..”  prezintă perfect perioada prin care trec. Eu şi YSL Black Opium nu ne vom despărţi prea curând.

#NeedYourDose? Yes, I do.

ysl-black-opium

..press play!

Comentariile la 13 despre “My head is a jungle, jungle..

 1. Ce frumos ai descris! Sper să am ocazia să încerc și eu acest parfum că tare curioasă m-ai făcut! Pupici :-*

  1. Sa imi spui daca iti place! :*

 2. Miu Miu spune:

  Wow, vreau sa incerc parfumul ala <3 Arata asa de bine…

  te pup

  http://www.miu-miu.ro

 3. Lamiita Durac spune:

  Fiecare parfum are o poveste , fiecare poveste are un parfum
  YSL Black Opium ptr tine va avea aceasta poveste „My head is a jungle, jungle.. „

 4. Anca spune:

  Olala, dar ce ai slabit! Aratai absolut fenomenal in poze, n-as fi zis nici in 1000 de ani ca ai fost bolnava. E bine ca esti pozitiva. <3

  1. Eh, macar in poze sa am o fata omeneasca :))) Si sa stii ca nu am slabit, cred ca ma avantaja tinuta…

 5. Cristina spune:

  Eu nu simt deloc notele de cafea pe pielea mea 🙁

 6. Descude spune:

  Am fost astazi la mall special sa miros parfumul, dar nu era inca aparut 🙁
  Hugs

  http://www.descude.com

 7. Delia spune:

  Ai grija de tine, Ioana! Sper sa te simti mai bine :*

 8. m-ati facut curioasa cu acest parfum, si chiar nu aveam de gand sa imi mai cumpar o perioada, acum sa vedem cum pot sa ma abtin:)) sper ca esti mai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *