Vom porni împreună spre Sibiu locul unde, în urmă cu 17 ani, lanțul de magazine Nobila Casa a luat naștere. Și după cum probabil ați ghicit deja, Nobila Casa va fi și gazda noastră de astăzi care ne va purta într-o călătorie exclusivistă și exotică în care vom descoperi piese de veselă speciale, realizate din cel mai fin porțelan.

ioana-dumitrache-nobila-casa

Magazinele de decorațiuni interioare Nobila Casa numără 13 locații în 9 orașe: Sibiu, Cluj-Napoca, București, Timișoara, Brașov, Târgu Mureș, Alba Iulia, Baia Mare, Bistrița, iar eu vreau să vă anunț că tocmai și-au îmbogățit portofoliul cu un nou brand, Villeroy & Boch, producător premium de porțelan.

Villeroy & Boch este o companie germană producătoare de porțelan ce a fost înființată de un francez și un neamț – François Boch și Nicolas Villeroy – în 1784. În cei 232 de ani de activitate brandul s-a făcut remarcat pe piața internațională prin produse premium cu design inovator, realizate din materiale de cea mai bună calitate.

villeroy-boch-nobila-casa

În România, brandul Villeroy & Boch este prezent în portofoliul Nobila Casa cu 14 colecții, inclusiv cu cele mai noi și mai de succes piese ale colecțiilor Amazonia, New Wave, Casale Blu, Quinsai Garden și Pizza & Pasta. Nobila Casa este singurul lanț din țară care găzduiește colecțiile Villeroy & Boch în trei magazine din trei orașe diferite (București, Sibiu și Timișoara).

Eu am pornit spre Sibiu unde am descoperit câteva piese de veselă atât de frumoase încât îmi venea să le iau pe toate acasă doar ca să îmi înfrumusețeze bucătăria și pozele de pe Instagram. Ca să nu mai adaug că vasele din colecția de Crăciun reprezintă o idee de cadou minunată care va aduce bucurie oricui și care va înfrumuseța orice masă de Crăciun.

nobila-casa-villeroy-boch-christmas

După cum vă spuneam, piesele de porțelan sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, printre care și porțelanul premium bone. Acesta este un porțelan special ce conține cenușă de făina de oase de bovine argentiniene în proporție de până la 40% (aceste oase au un conținut de fier mai mic, iar materia primă este mult mai pură). Astfel produsul final se bucură de rezistență, rafinament și finețe, albiciune și transluciditate. Și pentru ca experiența premium să fie una completă, colecția Amazonia a fost placată cu aur, iar colecția La Classica Contura este placată cu platină.

V-am făcut curioși deja? Atunci vă invit să vizualizați cele 14 colecții Villeroy & Boch pe site-ul Nobila Casa.

Colecția Villeroy & Boch New Wave

Colecție premiată în anul 2004 cu „Premiul pentru Inovație” de Industria Națională Germană, este design-ul modern adus la cea mai elaborată finețe. Minimală, funcțională și durabilă, această veselă albă este perfectă atât la folosința de zi cu zi, precum și la ocazii elegante, speciale și de sărbători. Materialul din care este confecționată vesela din această colecție: porțelan premium.

Colecția Villeroy & Boch Amazonia

Amazonia este o colecție extravagantă, pentru care Villeroy & Boch s-a inspirat din minunata lume a Amazonului. Forma ei ce rămâne mereu de actualitate, creată de designer-ul Karl Leutner în anul 1950, este deja la baza mai multor concepte cu elemente de decorațiuni. Păsările colibri și fluturii Maracuja, fermecătoarele flori albastre ale pasiunii, orhideele galbene și florile roșii ale caliandrei sunt redate cu niste culori atât de vii și luminoase, încât dau impresia de tridimensionalism.

villeroyboch_amazonia_mic

Materialul din care este confecționată vesela din această colecție: porțelan premium bone, placat cu aur; este important de reținut că toată vesela din această colecție prețioasă poate fi totuși spălată în mașina de spălat vase.

Colecția Villeroy & Boch Casale Blu

Inspirată din regiunea și bucătăria umbriană naturală și originală, urmând rădăcinile țărănești de pe această regiune, colecția Casale Blu redă perfect atmosfera acestei regiuni. În trecut, trufele au fost considerate hrana omului sărac și, la cele mai multe mese, au fost servite de obicei trufe. Astăzi, aceste ciuperci prețioase sunt servite ca acompaniament pentru paste și folosite ca și ingrediente de lux pentru umplerea fripturii de miel sau de iepure. Mâncarea copioasă servită cu vesela Casale Blu evocă o atmosferă specială.

Materialul din care este confecționată vesela din această colecție: porțelan premium

casale-blu-villeroy-boch-nobila-casa

Colecția Villeroy & Boch Quinsai Garden

Colecția de porțelan premium bone Quinsai Garden este inspirată de orașul Quinsai, un oraș în plină înflorire, la capătul Drumului Mătăsii. Fiecare piesă poartă o semnificație specială, care provine din florile frumoase de pe ea. Piesele cu bujorul semnifică bogăție și noblețe, cele cu floarea de camellia generozitate, iar crizantema perseverență, curaj și o viață lungă. Piesele cu magnolia onorează împăratul și plătește tribut pentru toate femeile frumoase.

Materialul din care este confecționată vesela din această colecție: porțelan premium bone.

villeroyboch_quinsai_garden_mic

Colecția Villeroy & Boch Pizza & Pasta

Această colecție este ideală și practică în casele iubitorilor bucătăriei italiene. Platourile, bolurile, farfuriile au un design modern, dar și practic în același timp.
Materialul din care este confecționată vesela din această colecție: porțelan premium.

Pentru mai multe informații despre colecțiile Villeroy & Boch la Nobila Casa, consultați și www.nobilacasa.ro.

villeroyboch_pasta_1_mic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *