M-am gândit să scriu acest articol pentru că încă primesc foarte multe întrebări legate de antrenamentele pe care le fac cu Iulian Dinu la Personal Trainer Studio. Cele mai multe fac referire la exercițiile pe care le fac, cum este el ca antrenor (unele persoane caută un antrenor blând altele din contră, își doresc unul cât mai exigent), cât de des fac sport sau dacă (și asta mi se pare cea mai haioasă) am rezultate.

Am început să lucrez cu Iulian pe 16 iunie 2015. La început făceam 2-3 antrenamente pe săptămână de câte 40-50 de minute. Suficient pentru condiția fizică pe care (nu) o aveam atunci. Antrenamentele erau solicitante pentru mine, dar întotdeauna am reușit să le duc la bun sfârșit. Ce-i drept, faptul că am avut pe cineva care să mă corecteze, să ma ajute să le fac și care să-mi numere toate repetările, m-a ajutat foarte mult. A fost fix impulsul, dar și sprijinul de care aveam nevoie.

ioana-dumitrache-iulian-dinu

Acum îmi dau seama că ce este cel mai greu în tot acest proces este să ajung la sală. Odată ce am ajuns la sală, parcă jumătate din treabă este făcută pentru că acolo suntem o echipă.

M-au ajutat antrenamentele cu un antrenor personal? Până la Iulian (căci am avut mai mulți antrenori de-a lungul timpului) nu m-au ajutat prea mult. Însă Iulian a avut altă abordare, și anume munca în echipă despre care am aflat în scurt timp că este un lucru cu două tăișuri: pe de-o parte am parte de sprijin atunci când îmi este greu, dar pe de altă parte tot ce fac greșit în afara sălii (alimentație, consum de alcool, privarea de odihnă etc) afectează în mod egal echipă.

Este Iulian Dinu un antrenor blând sau exigent? Este fix așa cum trebuie și cum este necesar. Poate fi my best buddy sau din contră, nu tocmai cel mai înțelegător om din sală. Se pliază pe obiective, condiție fizică, stare emoțională și nu reacționează la alintături. Este acolo să mă încurajeze să nu renunț, iar fiecare Bravo! pe care îl primesc din partea lui este ca un trofeu. Deja știu că atunci când este mulțumit de un antenament rezultatele nu voi întârzia să apară.

personal-trainer-studio-ioana-dumitrache-iulian-dinu-jpg

Nu-mi place să fac sport. Multe persoane îmi spun că urăsc să facă sport sau că nu pot face sport. Le înțeleg perfect. Eu eram nu pot și nu îmi place. Bine, nici acum nu pot să spun că îmi place prea mult, dar am momente în care chiar îmi face plăcere. Atmosfera de la Personal Trainer Studio este una foarte faină și asta contează mult. Însă în general fac sport pentru că pot și pentru ca îmi face bine. Pentru că îmi îmbunătățește starea fizică și psihică. Nu mi s-a întâmplat niciodată să plec deprimată din sală, dar mi s-a întâmplat de multe ori să mă duc supărată la antrenament și să plec veselă. Ideea este că nu trebuie nici să îți placă să faci sport și nici să ai o condiție fizică de invidiat, trebuie doar să ai dorință de muncă pentru că de restul se ocupă Iulian. V-am spus eu că e mai fain lucrul în echipă!

Cât de repede apar rezultatele? Având în vedere că la Personal Trainer Studio faci la început o evaluare corporală și apoi primești o serie de recomandări pe partea de nutriție, rezultatele nu întârzie să apară. Fiecare organism este diferit și reacționează diferit, așa că nu trebuie să puneți presiune pe voi. Vestea bună este că Iulian în aproape 10 ani de experiență și-a atins obiectivele cu toți clienții săi, așa că are un portofoliu foarte vast de strategii.

Rezultatele mele. Sunt foarte mulțumită de rezultatele mele. Am ajuns mai departe decât mi-am imaginat eu vreodată și nu ne oprim aici. Chiar dacă schimbările cele mai vizibile sunt la exterior, credeți-mă că cel mai mulțumită sunt de schimbările pe care le-am făcut pe interior. Mi-am dovedit în primul rând mie că pot fi consecventă în această privință, am înlocuit obieceiuri vechi cu unele sănătoase, am devenit o persoană mult mai energică și activă care este mereu dispusă să încerce activități noi, mă simt mai puternică și mai încrezătoare în fața provocărilor și am învățat să nu mă las distrasă de la obiectivele mele. Rezultatele sunt faine, dar ce am învățat pe parcurs este câștigul cel mai mare. Și știu că nu aș fi reușit singură, dar nu este o rușine să ceri ajutorul.

slabit-ioana-dumitrache

Și pentru că știu că vă doriți să vă antrenați alături de mine, am pus la cale împreună cu Iulian o surpriză pentru voi: orice persoană care se înscrie în orice program la Personal Trainer Studio și spune că este cititor al blogului meu beneficiază de 20% reducere dacă se înscrie până la 25 decembrie 2016! Detalii la numărul de telefon 0720239389.

 

Comments

comments