Cele care mă urmăriți deja pe canalele mele de Social Media (pagina de Facebook și contul de Instagram) știți probabil cât de mult am evoluat cu My Body Journey (mai mult decât mi-am imaginat că voi reuși, ca să fiu sinceră până la capăt) și ați observat cât de mult s-a schimbat corpul meu.

Vă mărturisesc cât pot de sincer că până de curând, din punct de vedere psihic, nici nu țineam pasul cu schimbările corpului meu. De exemplu, vara trecută eram în vacanță în Grecia și m-am gândit eu la un moment dat că merit un costum de baie în doua piese. Am intrat într-un magazin mare de lenjerie și m-am apucat să caut direct raionul cu măsuri mari. După vreo doua minute de căutări, cu o ușoară urmă de frustrare, am cerut ajutorul unei vânzătoare pentru că nu găseam măsuri mai mari de XL. Nici nu m-am uitat la modele sau imprimeuri. A fost foarte drăguță și m-a îndrumat rapid, iar în momentul în care am ajuns în fața raftului respectiv am conștientizat că de fapt eu nu mai am nevoie de o măsură atât de mare. A fost un moment de trezire la realitate în care am realizat că eu de fapt nu țineam pasul cu schimbările corpului meu. Vi s-a întâmplat și vouă să aveți o imagine distorsionată despre propria persoană?

ioana-dumitrache-bibloo7

Și pentru că tot vorbim de schimbări, partea frumoasă a acestei călătorii este să observ cât de frumos mi se remodelează corpul. Partea mai puțin frumoasă este că trebuie să schimb garderoba foarte des. Nu că asta ar fi ceva neplăcut pentru o femeie pasionată de modă, dar este destul de costisitor pentru buzunar. În acestea condiții am fost forțată să mă adaptez și să caut cele mai bune oferte. Nu m-am transformat într-un vânător de reduceri și oferte, dar am câteva magazine online la care m-am abonat și ale căror oferte le consult constant, dar și câteva magazine din mall pe care le vizitez cu regularitate. Dar știți și voi că magazinele au doar câteva perioade de reduceri pe an, așa că tot spre cele online mă îndrept mai des.

ioana-dumitrache-bibloo5

Sfatul meu este să vă luați măsurile și să nu vă ghidați după numărul pe care îl purtați în mod obișnuit. Știți și voi că măsurile diferă de la brand de la brand, iar faptul că știți cât aveți în talie, coapse și bust vă va ajuta foarte mult să vă luați haine care să vă vină perfect în orice moment.

ioana-dumitrache-bibloo3

Pe mine acest lucru m-a ajutat foarte mult când mi-am ales această rochie albă (care mie îmi amintește de fustele jucătoarelor de tenis) și pe care vă zic sincer că dacă nu mă măsuram nu aș fi pus-o în coșul meu de cumpărături pentru că știam că măsurile de la Desigual sunt ceva mai mici. Desigual este unul dintre brandurile mele preferate, dar uneori prețurile mi se par cam mari. Așa că va imaginați cât sunt de fericită când gasesc oferte pentru buzunarul meu, așa cum a fost cu rochia, puloverul și geanta de mai jos.

Cu această ocazie vă prezint și această ținută veselă, pe care am purtat-o zilele trecute la o vizită la salon. Rochia, puloverul, geanta și pantofii sport sunt achiziționate de pe Bibloo.ro, cea mai nouă descoperire a mea. Un nou magazin online ce a intrat pe piața din România anul acesta și care are o ofertă generoasă de branduri de lux precum U.S.Polo Assn, Armani Jeans, Hugo Boss and Tommy Hilfiger (și altele) la prețuri accesibile. De fapt, ceea ce m-a atras au fost ofertele constante pe care le primesc pe mail și care mă ajută să fac achiziții inteligente pentru garderoba mea.

ioana-dumitrache-bibloo4

Vă sfătuiesc să nu ratați secțiunea de genți și de încalțăminte pentru că găsiți piese din material foarte bune, de la branduri mai greu accesibile ca preț la niște oferte de nerefuzat.

De exemplu, tenișii Sketchers Equalizer Expect Miracles cu talpă din spumă cu memorie ce are tehnologia Dual-Lite sunt cei mai comozi și moi pantofi de sport pe care i-am probat vreodată. Abia aștept să îi port la antrenamente și sunt convinsă îmi vor îmbunătăți stilul și timpul de alergare. Pe lângă faptul că acum îi găsiți reduși la 50%, să știți că au și jumătăți de numere.

ioana-dumitrache-bibloo6

De asemenea, vă sfatuiesc să vă înscrieți în programul VIP și să beneficiați de statutul de VIP. La început am optat pentru variant gratuită și apoi am făcut un upgrade la pachetul VIP Silver. După ce plasați prima comandă sunt sigură că și voi veți proceda la fel.

Ofertele Bibloo.ro mai pot fi urmărite și pe pagina lor de Facebook și contul de Instagram unde se fac anunțuri în exclusivitate, așa că eu zic să dați follow. Atât este de simplu pentru a fi la curent cu ofertele!

Produsele vin din Cehia si ajung in 3 zile.

ioana-dumitrache-bibloo2

Credit foto: Florin Mătușa

Editare foto: Cătălin Bratu

Locație: salon Hair Wellness and More by Liza Pintileasa

Comments

comments