KurtmannDintre toate comunicatele de presă cu noutăţi pe care le-am primit în ultimul timp cel despre acest produs mi-a atrat atenţia cel mai mult. Citeam printre rânduri ca să văd rapid despre ce este vorba, când câteva proprietăţi ale produsului mi-au atras atenţia în mod special. Şi acestea sunt motivele pentru care vreau să îl încerc:

  1. Are un puternic efect anti îmbătrânire şi atenuează neplăcerile cauzate de distrugerea celulară generată de radiațiile solare. Am un ten foarte sensibil care nu reacţionează plăcut la expunerea solară şi din păcate am observat că problema asta se agravează de la an la an. Acum nu mai rezist nici 20 de minute cu faţa la soare.
  2. Formula este 100% fără parfum și alcool și nu a fost testată pe animale. Am început să-mi găsesc destul de greu produse hidratante pe care să le pot aplica (chiar şi seara) pe ten şi să nu simt că îmi arde faţa.
  3. Previne deshidratarea pielii şi poate fi aplicat şi în jurul ochilor. Eu când aud cuvintele acid hialuronic mă gândesc imediat că trebuie să ajungă pe tenul meu. Este redundant să mai adaug cât de mult bine face pielii.
    Dasha

 

Resist Hyaluronic Acid Booster Paula's Choice

Însă acestea sunt motivele mele, aşa că vă invit să intraţi pe site şi să aflaţi mai multe despre produs (poate fi comandat în varianta mini de 3,5ml sau cea mare de 20ml).

 

Un comentariu la “3 motive pentru care vreau să încerc noul serum Paula’s Choice Resist Hyaluronic Acid Booster

  1. Si eu vreau sa il incerc,am citit numai lucruri bune despre el 🙂 Pupici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *