Astãzi am participat la evenimentul de lansare a unui brand nou pe piaţa din România, care aduce în premierã  gama Perspirex – produse special dedicate tratãrii hiperhidrozei, adicã a transpiraţiei excesive.

Perspirex este un antiperspirant din categoria premium ce nu conţine coloranţi, conservanţi artificiali, parabeni sau parfum, fiind dovedit clinic cã asigurã cea mai bunã protecţie împotriva transpiraţiei şi mirosului neplãcut. O singurã aplicare de Perspirex oferã protecţie de 3 pânã la 5 zile.

Produsul a fost introdus pe piaţã în 1979 de Claus Riemann, fondatorul Riemann A/S şi lansat în farmacii ca tratament împotriva hiperhidrozei. Formula patentatã a Perspirex este obţinutã prin combinarea a trei elemente: clorura de aluminium bazatã pe alcool şi aluminium lactat.

Gama Perspirex conţine douã produse: Antiperspirant Roll-on şi Antiperspirant loţiune pentru mâini şi picioare. Nu am testat încã cele douã produse, dar mã apuc de mâine şi în timp revin cu impresii, însã înainte doresc sã vã mai dau câteva informaţii:
– Perspirex este produs în Danemarca şi exportat în peste 20 de ţãri.
– în prezent Franţa, Polonia, Elvetia şi Liban vând produsul sub numele de Etiaxil. Restul pieţelor vand produsul sub numele de Perspirex.
– antiperspirantul roll-on se aplicã pe pielea curatã şi perfect uscatã numai seara deoarece activitatea glandelor sudoripare este mai micã.
– o singurã aplicare asigurã protecţie împotriva transpiraţiei şi a mirosurilor neplãcute pentru minim 3 zile.
– dimineaţa urmãtoare dupã aplicare trebuie sã spãlaţi cu sãpun ce a rãmas din produs la suprafaţa pielii.
– un roll-on te ţine între 4 şi 8 luni şi costã 58lei, deci este spornic.
– Perspirex poate fi gãsit în farmacii sau comandat pe site-ul www.perspirex.ro
– este un produs creat special pentru persoanele cu transpiraţie excesivã, pentru evenimentele special sau ţinute din materiale pretenţioase, dar şi pentru uz zilnic.

Cum funcţioneazã Perspirex?

1) Efecienţa prodususlui este obţinutã prin combinaţia celor trei elemente: clorurã de aluminium bazatã pe alcool şi aluminium lactat.
2) Perspirex reacţioneazã cu apa din glandele sudoripare şi formeaza un dop din keratinã.
3) Acest dop sigileazã glanda sudoriparã  şi o determinã sã devinã latentã. În comparaţie cu antiperspirantele care au la bazã apã şi au efect de duratã redusã, formula Perspirex continuã sã funcţioneze pe timp îndelungat.
4) Dopul se va dizolva în mod natural, odatã cu schimbarea celulelor pielii, şi glandele sudoripare vor deveni din nou active.

Baza de alcool ajutã ca dopul de keratinã sa pãtrundã mai adânc în glanda sudoriparã, iar alcoolul are şi funcţie de conservare, de aceea produsele nu conţin parabeni şi conservanţi artificiali.

 

Later edit: Gasiti review-ul produsului aici.

———————————————————————–————————————————————-

Dacã v-a plãcut acest articol nu uitaţi sã îmi spuneţi acest lucru printr-un comentatiu, like sau share, dacã mai aveţi întrebãri puteţi folosi de asemenea cãsuţa de comentarii sau adresa de email ioana@ioanadumitrache.ro şi dacã nu v-a plãcut aştept sã îmi spuneţi de ce

Nu uitati sa va inscrieti la Giveaway-ul Aniversar! 

Concursul “Schimbare de look by Geta Voinea”

Giveaway CHI

Concurs Heidi

Giveaway adidas

Sã vã abonaţi la Newsletter (gãsiţi cãsuţa de abonare în coloana din dreapta)

Sã mã urmãriţi pe:

Facebook – https://www.facebook.com/IoanaDumitracheBlog

Twitter – https://twitter.com/IoanaDumitrache

Pinterest – http://pinterest.com/ioanadumitrache/

Şi nu uitaţi de codul de 15% reducere “BFF01” la produsele CHI, label.m, Bruno Vassari şi Pevonia Botanica pe site-ul http://luxbeauty.ro/

Comments

comments