sursa foto

Primul fond de ten a fost unul Avon. Îmi amintesc cã mereu îmi luam o nuanţã prea închisã şi nici nu ştiam sã îl aplic. Mã bucur cã a fost unul Avon şi nu vreun Golden Rose, Gabrini sau Ruby Rose. În drum spre liceu, chiar în troleibuz, eu şi colega mea de bancã ne ştergeam una pe cealaltã de dârele de fond de ten care rãmâneau pe ten în urma aplicãrii pe fugã înainte de a pleca din casã. Pe atunci credeam cã scopul fondului de ten era sã acopere coşurile şi sã te bronzeze puţin 😀

Prima pudrã  a fost Bourjois. A fost singurul produs de machiaj pe care chiar l-am terminat. M-a ţinut mulţi ani, probabil mai mult decât îi permitea termenul de valabilitate, dar cine ştia atunci cã produsele de machiaj şi expirã?! :))

Primul rimel a fost unul Avon. Ştiu cã îmi placea în special unul Shock. Oare se mai produce?

Prima paletã de farduri a fost una Nina Ricci primitã cadou de Moş (nu mai ştiu care Moş exact) de la mama. Nu prea am folosit-o pentru cã mã copleşea. Am aruncat-o anul acesta şi mi-a fost greu sã mã despart de ea. Era aproape nouã.

Primul ruj a fost unul Avon din gama Color Trend. Mai mult mã entuziasma mirosul decât culoarea sau produsul în sine.

Primul fard a fost unul Gabrini roz, cumpãrat de la taraba din piaţã de unde îmi fãceam aprovizionarea cu tot felul de lucruri de frumuseţe.

Prima ojã a fost una Color Trend de la Avon. Nu prea mã omoram dupa produsele de îngrijire/înfrumuseţare a unghiilor pentru cã mi le rodeam. Din clasa a 12-a am început sã îmi pun unghii false şi am ţinut-o aşa mulţi ani. Nu credeam cã voi ajunge sã am unghiuţe frumoase şi naturale şi sã îmi pot face singurã manichiura. Sunt mândrã de mine! 😀

Primul tuş a fost unul Bourjois cumpãrat de mama mea. În clasa a 12-a eram deja expertã la aplicat tuş şi fãcut codiţe.

Primul produs de lux a fost un rimel Dior Iconic primit de la mama. Este şi acum unul dintre rimelurile mele preferate.

Primul blush …hmmm, paleta aceea Nina conţinea vreo 3 blush-uri, dar nu le-am folosit niciodatã. Nu îmi amintesc sã fi folosit blush înainte de 2009 şi chiar nu ma ştiu care a fost primul.

Primul dermatograf a fost unul Radiant. A rãmas în memoria mea ca fiind unul dintre cele mai bune dermatografe folosite.

Primul contur pentru buze a fost unul ADA şi asta se întâmpla acum 2 ani 🙂

Primul balsam de buze a fost Labello. Vã mai amintiţi de el? Ah ba nu, mai erau şi strugurele alea colorate din piaţã cu bilã.

Primul gloss a fost (evident) unul Avon. Îmi plãceau tare mult gloss-urile lor. Nu am mai folosit de mult un gloss Avon, oare cum mai sunt?

Nu mai ştiu ce trebuie adãugat acestei liste, dar dacã aveţi curiozitãţi vã rog sã mã întrebaţi. Eu sunt curioasã dacã vã mai amintiţi de primele produse de machiaj pe care le-aţi folosit. Şi mai sunt curioasã care vor fi primele produse de machiaj pe care le va folosi fetiţa mea (pe care sper cã o voi avea cândva). Cum ar fi sã îi las blogul ca moştenire şi ea sã scrie în continuare? 😀 Şi eventual sã meargã din generaţie în generaţie… Gata, mã opresc din visare şi vã urez o zi minunatã, plinã de lucruri frumoase şi oameni optimişti! 😀

Comments

comments