La începutul lunii septembrie am participat la evenimentul de lansare a noului aparat de ondulare a părului Babyliss Curl Secret în România. Imediat după eveniment am plecat la Londra şi pentru că nu am avut timp să îl testez acasă, l-am luat cu mine.

babyliss-curl-secret

Încă de la prima utilizare am fost uimită de cât de rapid am reuşit să îmi coafez tot părul şi de cât de simplu este de utilizat. Dacă v-a plăcut coafura mea din fotografiile shooting-ului realizat pe străzile Londrei pentru C&A, atunci trebuie să vă dezvălui că Babyliss Curs Secret este responsabilul.

Cel mai mult mi-a plăcut că am putut realiza cu uşurinţă bucle frumoase, lejere şi care mi-au rezistat mai mult de o zi. Eu am un păr lung, fin, greu şi des, aşa că în general buclele îmi rezistă doar câteva ore.

Trebuie să menţionez că buclele pe care le-am realizat în video mi-au rezistat 3 zile cu ajutorul fixativului Kardashian Beauty Pure Glitz. Iar acest fapt m-a făcut să mă îndrăgostesc şi mai tare de acest aparat.

Babyliss-curl-secret-ioana-dumitrache-

Babyliss Curs Secret cred că este singurul aparat care satisface nevoile unei persoane cu părul lung. Sau cel puţin este singurul încercat de mine. Iar eu am testat multe.

Mai jos v-am pregatit un video în care vă arăt cât este de simplu de utilizat.

Aparatul poate fi comandat online de AICI.

Nu uitaţi să daţi video-ului un thumbs up dacă v-a plăcut şi să vă abonaţi la canalul meu de Youtube!

 

Comments

comments