M-am hotărât ca odată intrată oficial (căci da, am luat diploma!) în familia Xtreme Lashes să nu cumva să existe produs al acestui brand pe care să nu îl fi încercat deja. Aşa că m-am pus pe testat şi uşor-uşor veţi descoperi pe blogul meu review-uri şi impresii sincer despre produsele de îngrijire şi de machiaj Xtreme Lashes.

De fapt, sunt câteva produse Xtreme Lashes pe care folosesc de aproape un an de zile şi despre care nu am scris prea multe pe blog, dar le las puţin deoparte deoarece astăzi vreau să povestesc despre cea mai nouă pasiune a mea – corectorul Jo Mouselli.

Despre brand

Jo Mousselli este fondatoarea brandului Xtreme Lashes şi fiinţa minunată care a avut strălucita idee de a crea extensiile de gene. Complementar extensiilor de gene a creat şi produse de îngrijire şi machiaj speciale pentru extensii. Dar pentru că produsele sunt foarte bine formulate şi foarte eficiente s-a hotărât să dezvolte o linie de produse profesionale de machiaj sub un nou brand – Jo Mousseli. Eu zic că este o idee minunată, căci primul produs lansat, Skin Renewing™ Concealer,  a ajuns să fie preferatul meu după o serie lungă de teste.

Despre produs

Jo Mousselli Skin Renewing™ Concealer este corector lichid cu rol de anticearcăn, illuminator şi produs hidratant. Se prezintă sub forma unui stick ce are în vârf un puf prin care iese produsul. Acesta are formă teşită astfel încât facilirează aplicarea în zona ochilor, în jurul nasului şi în apropiere de comisura gurii.

Este disponibil în două nuanţe: Fair (foarte deschis) şi Neutral (bej). Folosit constant, nu numai că nu va încărca tenul şi porii, ci va hidrata şi va ajuta la estomparea semnelor de oboseală şi bătrâneţe precum ridurile şi liniile fine (mai ales linii fine, riduri mai puţin … zic eu). Jo Mousselli însăşi promite că pielea va deveni mai fină, mai plină, mai fermă, mai strălucitoare şi mai hidratată dacă este folosit constant.

Xtreme-lashes-concealer

Formula Jo Mousselli Skin Renewing™ Concealer

Acest corector nu are doar rolul estetic de a camufla imperfecţiunile şi acţionează activ pentru îmbunătăţirea texturii pielii în 3 direcţii: corectarea imperfecţiunilor şi prevenirea apariţiei lor, hidratarea şi reducerea inflamaţiei de la nivelul pielii, şi redarea strălucirii şi luminozităţii tenului.

Corectarea imperfecţiunilor şi prevenirea apariţiei lor prin introducerea a trei ingrediente ce lucrează împreună pentru a reduce apariţia liniilor şi a ridurilor, a revitaliza pielea, a-i crește elasticitatea, și pentru a preveni rigidizarea și defalcarea structurilor de colagen.

Hidratarea şi reducerea inflamaţiilor de la nivelul pielii cu ajutorul uleiul australian Myrtle și Bisabolol (derivat din muşetel german) ce au rol antimicrobian, anti-inflamator, hidratant şi de vindecare a leziunilor.

Redarea strălucirii şi luminozităţii prin pigmenţii de luminozitate care au rolul de a ascunde liniile fine, porii dilataţi, pigmentaţiile pielii şi semnele de oboseală din jurul ochilor.

Jo Mousselli Skin Renewing™ Concealer este un produs rezistent la apă recomandat pentru toate tipurile de ten, chiar şi pentru tenul matur pentru că nu se aşează în riduri.

Jo-mousselli-skin-renewing-concealer2

 

Jo-mousselli-skin-renewing-concealer

Jo-Mousselli-Skin-Renewing-Concealer

Ingrediente Jo Mousselli Skin Renewing™ Concealer

Jo-mouselli-skin-renewing-concealer-ingredients

Mod de aplicare, impresii şi recomandări Jo Mousselli Skin Renewing™ Concealer

Nuanţa Fair este foarte, foarte deschisă şi o recomand doar persoanelor cu tenul foarte deschis şi celor care nu au cearcăne foarte pigmentate. Este ideală pentru iluminarea zonei ochilor, arcadei, pomeţilor şi punţii nasului pentru că nu este alba, ci are o tentă bej ceea care imită culoarea naturală a pielii.

Nuanţa Neutral este potrivită pentru majoritatea nuanţelor de ten. Are o acoperire medie în camuflarea cearcănelor foarte pigmentate şi avantajul este că se pot aplica mai multe straturi subţiri pentru o camuflare completă.

Formula rezistentă la apă se usucă rapid şi tocmai de aceea se aplică cel mai eficient cu degetele şi imediat după uscare rezultatul este mat aşa că nu mai necesită pudrare.

Nu l-am încercat încă pe nişte riduri foarte adânci, dar în cazul liniilor fine nu mai este nevoie să pudraţi. Pentru uz personal îl puteţi aplica direct cu bureţelul încorporat. Forma uşor teşită va facilita aplicarea sub ochi şi în colţul intern, dar şi în jurul nasului şi gurii.

Jo-mousselli-concealer

În cazul în care îl folosiţi pe cliente vă recomand să luaţi pe o spatula sau pensulă produsul pe care îl scoateţi şi abia apoi să îl aplicaţi pe faţa clientei. Important este să nu atingeţi cu degetele buretele.

Produsul poate fi aplicat şi cu ajutorul pensulei, dar şi cu buretele însă varianta mea preferată este cu degetele.

Vă recomand să urmăriţi şi video-ul de mai jos. Transformarea este incredibilă!

Cantitate: 2.55ml

Valabilitate 6 luni de la deschidere

Preţ: 101 lei

Se poate comanda online de AICI sau se poate achiziţiona de la stiliştii autorizaţi Xtreme Lashes, aşa ca mine 🙂

Citeşte şi:

Review Xtreme Lashes Total Eye Repair Serum

Review Xtreme Lashes AmplifEye lash&brow fortifier

Comments

comments