Acum câteva săptămâni am participat la evenimentul de lansare al brandului Kardashian Beauty Hair în România, unde am primit spre testare un travel sample al noului serum/ulei de păr Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil. Noua gamă conţine patru produse pentru îngrijire (cremă pentru netezire, cremă pentru păr creţ, balsam uscat şi ulei), trei produse de styling (şampon uscat, spumă pentru volum şi fixativ), patru perii şi un pieptăn, un uscător de păr, o placă de  îndreptat şi un ondulator – placă 3 în 1. Şi au anunţat că în curând vor mai lansa câteva game noi de îngrijire (şampon + balsam) de care sunt foarte entuziasmată şi îmi doresc să le încerc.

Kardashian-Beauty-Hair-Farouk

Despre Kardashian Beauty

Acest nou brand de îngrijire a părului este o colaborare între celebrele surori Kardashian şi Farouk Systems USA care mai produce şi brandurile CHI şi Biosilk. După cum bine ştiţi deja, CHI este brandul meu preferat de îngrijire a părului, iar uleiurile şi serumurile din gamele sale întotdeauna mi-au făcut părul să arate mai strălucitor şi să devină mai rezistent.

Tocmai din acest motiv, dintre toate cele şapte produse de styling şi îngrijire lansate, Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil este cel pe care mi-am dorit cel mai mult să îl încerc. În plus, Kim a declarat în emisiunea Fifi&Dave de la Fox FM că în pictorialul revistei Paper Magazine era dată cu acest ulei (care da, se poate aplica fără probleme şi pe pielea corpului). Cheesy, nu?

kim-kardashian-nsfw-paper-cover-billboard-650

Formula Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil

Ingredientul special Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil este uleiul de Nigella Sativa (denumirea populară fiind Negrilică), o plantă originară din Asia ale cărei efecte terapeutice sunt cunoscute încă din Antichitate, fiind găsite menţionări în scrierile lui Hipocrate şi Discoride. Asupra părului, uleiul de seminţe negre, are efecte antioxidante şi antimicrobiene care întăresc atât rădăcina, cât şi fibra capilară. Ce mi se mai pare foarte interesant, este faptul că această plantă reuşeşte să înflorească şi în soluri extreme de uscate datorită proprietăţilor sale de a reţine apa.

Pe lângă uleiul de Negrilică, acest produs mai conţine şi proteine de mătase – ingredientul principal al serumurilor CHI. Probabil vă întrebaţi de ce se face atâta zarvă în jurul acesui ingredient şi de ce se regăseşte în atâtea produse-cult şi o să vă dau imediat şi explicaţia. Matasea conţine 17 dintre cei 19 aminoacizi ai părului şi ajută la repararea firului de păr din interior spre exterior, are structura triunghiulară ce asigură o strălucire tridimensională şi previne decolorarea, şi oferă protecţie împotriva: stylingului cu caldură, razelor UV şi factorilor cauzaţi de climă.

Acest ulei este destinat tuturor tipurilor de păr, în special celui uscat, pentru că oferă hidratare, strălucire şi rezistenţă deoarece este bogat în acizi graşi Omega 6 şi Omega 3.

Ingrediente

Cyclopentasiloxane, Cyclotetrasiloxane, Caprylyl Methicone, Cyclohexasiloxane, Nigella Sativa (Black) Seed Oil, Hydrolyzed Silk, Phenoxyethanol, C12-15 Alkyl Benzoate, Fragrance (Parfum), Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Benzyl Benzoate, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Yellow 11 (CI 47000), Red 17 (CI 26100).

Cum folosim Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil

Acest ulei-tratament se poate aplica pe părul umed imediat după spălare pe lungimi, pe tot părul şi pe scalp înainte de spălare, pe părul uscat poate fi aplicat pe vârfuri pentru hidratare sau la coafat poate netezi firele rebele.

Kim Kardashian povestea într-un interviu că îl aplică pe părul fiicei sale, North West, atunci când i-l prinde în celebrul coc de balerina.


Kardashian-Beauty-Black-Seed-Dry-Oil2Ambalaj

Eu am primit un travel sample de 15ml (stanga) pe care l-am folosit de vreo şapte ori până acum şi mai am puţin produs, însă produsul full size are 89ml şi vine într-un recipient cu pompiţă care permite dozarea produsului după bunul plac.

 

 

Impresii Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil

Textură. Primul lucru pe care l-am remarcat la acest serum este culoarea transparentă şi textura fină şi uşor uleioasă. Nu este genul de ulei foarte gras şi lipicios, ci din contră este foarte lejer şi hidratant. L-am aplicat şi pe mâini (căci ştiam că uleiurile CHI sunt recomandate şi în hidratarea pielii corpului) şi a fost imediat absorbit fară să lase nicio peliculă la suprafaţă.

Miros. În jurul uleiului CHI Silk Infusion s-a creat o adevărată segregare între cei care iubesc efectele produsului, dar nu îl folosesc datorită mirosului uşor masculin, şi între cei care pot trece peste miros şi reuşesc că îl folosească cu succes. Eu fac parte dintr-o a treia categorie care iubeşte produsul, dar şi mirosul acestuia. Ei bine, în cazul Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil cred că se va întâmpla acelaşi lucru deoarece are un parfum oriental, uşor condimentat destul de pronunţat, care nu cred că va fi agreat de persoanele care nu suporta mirosurile puternice sau care preferă aromele mai fresh.

Efectele asupra părului. Eu am avut din start aşteptări mari de la acest produs şi m-am bucurat să descopăr chiar de la prima utilizare că mi le îndeplineşte. Nu mint cu absolut nimic când vă spun că acest produs este pe locul 2 în topul uleiurilor/serumurilor mele de păr preferate (pe locul 1 rămâne în continuare CHI Silk Infusion pe care îl folosesc din 2011). Nu vreau să-mi dau cu presupusul în privinţa implicării surorilor Kardashian în formularea produsul, însă expertiza Farouk Systems şi-a pus cu siguranţă amprenta.

Concluzii şi recomandări Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil

Kardashian-Beauty-Black-Seed-Dry-OilMie cel mai mult îmi place să folosesc uleiul Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil pe părul umed, înainte de uscarea cu foehn-ul. Aplic o cantitate foarte, foarte generoasă (cam 8 pompiţe) pe vârfuri şi lungime (de la ureche în jos) şi îmi place să îl descâlcesc cu degetele înainte să îl periez. Chiar dacă folosesc atât de mult produs, niciodată nu mi-a încărcat firul de păr sau l-a făcut să arate unsuros. Nici gând!

Folosit constant să ştiţi că îmbunătăţeşte aspectul şi textura firului de păr, sau cel puţin aşa se întâmplă în cazul meu. De când mi-am vopsit părul blond (vă invit să citiţi articolul despre cum am trecut de la roşcat la blond) firele mele sunt foarte uscate şi terne. Dacă nu aş aplica ulei cu siguranţă nu ar avea prea multă strălucire şi ar devein casant în timp.

Îmi doresc şi varianta full size a acestui produs pentru că simt că într-adevăr îmi hidratează părul, îl face să fie mai elastic şi mai strălucitor, şi chiar observ cum în timp părul arată din ce în ce mai bine.

Preţ: 105 lei

Cantitate: 89 ml

În România produsele de păr Kardashian Beauty sunt distribuite de Beauty One şi pot fi achiziţionate din saloanele selecţionate  sau de pe site-ul oficial.

Ce părere aveţi despre acest produs, v-ar tenta să îl încercaţi? şi mai sunt curioasă dacă faptul că este un brand al surorilor Kardashian vă influenţează în vreun fel decizia.

Comments

comments