Am primit uleiul de păr label.m Therapy Age-Defying Radiance Oil la evenimentul December Beauty Bloggers Meeting  care a avut loc iarna trecută, dar nu l-am testat imediat cum se cuvine. Bineînţeles că am fost curioasă să văd ce textură are şi cum miroase, dar nu l-am folosit prea mult.

Însă acum vreo lună sau două mi s-a terminat minunatul meu ulei CHI Silk Infusion şi am fost nevoită să apelez la alte produse din dotare până la refacerea stocului. Pentru mine nu există varianta să nu aplic un ulei sau un serum de fiecare dată când îmi spăl părului, înainte de uscare. Şi uite aşa am început eu să folosesc label.m Therapy Age-Defying Radiance Oil, iar după câteva utilizări am început să îndrăgesc mult acest produs.

Despre label.m Therapy Age-Defying Radiance Oil

label.m Therapy Age-Defying Radiance Oil  este singurul produs anti-îmbătrânire pentru păr care reuneşte cele mai eficiente ingrediente şi care asigură restructurarea şi prevenirea deteriorării fibrei capilare. Este un produs de lux care promite să ofere rezultate imediate asupra părului agresat chimic, termic sau sufocat de toate substanţele poluante din mediul înconjurător, şi care îi redă strălucirea şi elasticitatea şi îl face mai maleabil în procesul de coafare.

Formula label.m Therapy Age-Defying Radiance Oil

Acest produs beneficiază de o tehnologie specială pententată denumită Rejuven-8 Complex care conţine opt dintre cele mai eficiente ingrediente anti-îmbătrânire şi care este creat special pentru a combate semnele vizibile şi palpabile ale îmbătrânirii părului.

În ciuda faptului că ingredientul principal este uleiul de Argan marocan, textura sa este ultra-uşoară şi se absoarbe instant lăsând părul moale, fin, strălucitor şi mai rezistent cu fiecare folosire.

Ingredientele principale sunt:

  • Acidul hialuronic care pătrunde în cele 3 straturi ale firului de păr şi hidratează intens
  • Uleiul de Argan din Maroc care pe lângă hidratare, repară şi membrana celulară deteriorate a părului.
  • Caviarul alb ce reduce decolorarea şi combate semnele de îmbătrânire ale părului: degradare, pierderea pigmentului de culoare, porozitate şi subţierea şi ruperea firului de păr.
  • Extract de Baobab african care hrăneşte fibra capilară cu Vitamina C, calciu şi fier.

Nu conţine sulfaţi!

Cum aplicăm label.m Therapy Age-Defying Radiance Oil

Mai întâi vă spun cum îl aplic eu şi apoi vă povestesc şi despre cele 4 modalităţi pe care le recomandă brandul. După ce îmi spăl părul şi îl las 10-15 minute în prosop, chiar înainte de pieptănare (pentru că da, eu chiar îmi pieptăn părul ud şi nu mi se rupe) împart părul în două parţi egale şi mai întâi aplic 3 pompiţe de ulei pe care îl aplic pe lungime şi insist pe vârfuri. Adică, aplic destul de mult din cele 3 pompiţe pe vârfuri (şi cred că acesta este unul dintre secretele părului hidratat şi strălucitor care nu are aproape deloc vârfuri despicate)şi apoi urc pe lungime. După ce aplic tot produsul din palme, mai aplic încă două pompiţe, dar de data aceasta mişcarea de aplicare este de sus în jos, dinspre breton spre vârfuri. Apoi fac acelaşi lucru şi cu cealaltă jumătate de păr. În total eu aplic 10 pompiţe. Şi nu, nu îmi încarcă părul deloc. Este adevărat, eu am un păr bogat şi destul de lung care trece de jumătatea spatelui, însă dacă voi aveţi părul mai scurt sau mai puţin bogat, cu siguranţă trebuie să aplicaţi mai puţin ulei. Vă veţi da seama singure de cât produs are nevoie părul vostru. Apoi îmi trec în continuare degetele prin păr şi mă pieptăn cu peria. Nu ştiu dacă este de la ulei sau de la faptul că părul a fost bine zvântat înainte, însă mă usuc destul de repede la păr.

Acum să vă povestesc şi despre modalităţile recomandate de ei. Deoarece label.m Therapy Age-Defying Radiance Oil  este un produs versatil, există 4 modalităţi în care poate fi folosit şi aplicat pe păr:

  1. Ca balsam – întăreşte, hidratează şi hrăneşte cuticula şi descurcă părul când este aplicat pe părul umed sau uscat iar apoi coafat normal.
  2. Înainte de uscarea cu foehn-ul – oferă protecţie termică şi reduce timpul de uscare. Se aplică o cantitate mică de la rădăcină până la vârfuri  şi se usucă părul cu un nivel de căldură mediu.
  3. Pentru coafare – ajută părul să nu se electrizeze şi să nu aibă un aspect uscat ca de “mătură” şi sigilează vârfurile despicate oferindu-le un aspect mai sănătos. Poate fi aplicat pe vârfuri pe părul uscat ori de câte ori este nevoie.
  4. Ca produs de strălucire – fie că îl aplici pe părul uscat sau umed, înainte sau după coafare, produsul oferă flexibiltate, strălucire şi supleţe părului. Pur şi simplu arată mai sănătos instant.

Ambalajul

Ambalajul îmi place şi nu-mi place. Din punct de vedere estetic este foarte elegant, iar detaliile argintii şi mov îl fac preţios aşa cum este şi produsul. Uneori mi-aş fi dorit să fie puţin mai mic ambalajul, dar cred că datorită cantităţii mari (100ml) nu s-a putut opta pentru altă variant.

Este uşor de folosit şi de dozat produsul datorită pompiţei care funcţionează perfect şi nu scoate niciodată mai mult produs decât îţi doreşti, şi îmi place foarte mult că este transparent şi că pot vedea cât am consumat din produs pentru a nu avea surprize neplăcute. Sau pur şi simplu surprize.

Impresii label.m Therapy Age-Defying Radiance Oil

Încă de la primul contact cu produsul am fost cucerită instant de mirosul dulceag şi uşor fructat care se menţine în păr cel puţin o zi. La mine cam o zi rezistă acest miros frumos. Apoi am apreciat textura de ulei-gel care deşi este plină, fină şi pare onctuoasă, nu este deloc grasă. Aplici uleiul pe părul uscat şi imediat se absoarbe şi dispare iar locul unde l-ai aplicat devine mai strălucitor şi arată mai sănătos. Uneori îmi dau şi pe braţe pentru că îmi place foarte mult textura şi mirosul,  ca să nu mai zic de cum lasă pielea…

Pe păr mi-a plăcut încă de la prima aplicare pentru că nu a încărcat deloc firul şi am putut aplica eu cât am ulei am simţit nevoia. După uscare am avut plăcuta surpriză să observ că părul este uşor şi că nu prezintă niciun semn de încărcare sau de îngrăşare. Cu timpul am ajuns să îl aplic şi pe Breton, doar ar fi culmea să am un păr mătăsos pe lungime şi mătură la breton..

Îmi place pentru că rezolvă una dintre problemele mele cele mai mari în privinţa părului – electrizarea. Nu ştiu cum procedaţi voi, dar eu îmi usuc întotdeauna părul cu feohn-ul şi de cele mai multe ori şi cu peria, iar după ce este complet uscat îl ondulez cu placa (stylerul meu preferat GHD), iar asta este o reţetă sigură pentru uscarea şi despicarea vârfurilor. Tocmai din acest motiv eu mă tund la fiecare trei luni. A fost o surpriză plăcută să constat că şi acest ulei, la fel ca şi CHI Silk Infusion previne uscarea şi despicarea vârfurilor. Atât cât se poate, pentru că vârfurile se tocesc cel mai uşor – mai ales la pieptănat dacă vi se încurcă părul destul de des şi uşor. Şi ce am mai observat şi pentru mine este un lucru important deoarece am păr des şi lung este faptul că ajută la descurcarea părului şi că previne încurcarea lui. Eu îmi trec tot timpul degetele prin păr şi este plăcut să constat ca o fac cu uşurinţă.

Conculzii şi recomandări label.m Therapy Age-Defying Radiance Oil

Am încercat să fiu cât pot eu de obiectivă, dar adevărul este că acest ulei îmi place aproape la fel de mult ca CHI Silk Infusion care pentru mine este cel mai bun ulei-tratament de păr şi chiar nu am întâlnit până acum altul mai fabulos şi cu rezultate mai bune. Îmi place textura, îmi place mirosul, îmi place cum lasă părul ş ice efecte are în timp dacă este folosit constant, îmi place până şi preţul care deşi este mai mare, tot mă convinge că merită cumpărat. Dacă aş avea un păr blond, care se confruntă cu vopsiri repetate cu siguranţă aş investi într-un astfel de produs.

Ca recomandare de final,  consider că cel mai bine ar fi să începeţi să îl folosiţi pe părul umed proaspăt spălat şi să mai aplicaţi câteva pompiţe (dar mai puţine) şi pe vârfuri în zilele dintre spălări. Iar dacă vă confruntaţi cu fire rebele sau păr electrizat, puneţi câteva picături în podul palmei şi frecaţi puţin palmele înainte, iar apoi treceţi-vă degetele prin păr sau pur şi simplu de-a lungul lungimii.

Preţ 145 lei/100ml pe www.luxbeauty.ro, iar dacă folosiţi codul BFF01 beneficiaţi de 15% reducere la orice comandă!

Sper că v-am dat toate informaţiile necesare despre acest produs şi că vă sunt utile, iar dacă aţi încercat acest ulei vă rog să îmi spuneţi în comentarii cum vi s-a părut, căci tare curioasă sunt să aflu şi alte impresii!

 

Comments

comments