Am tot căutat pe internet, dar din păcate nu există prea multe informaţii despre produsele Numeric Proof, şi cum eu sunt atât de îndrăgostită de acest brand m-am hotărât să vă povestesc experienţele mele cu produsele încercate.

Fardurile iluminatoare Numeric Proof Stardust Powder sunt un must-have pentru orice make-up artist, dar şi pentru cei care apreciază calitatea şi versatilitatea unui produs. Şi o să vă explic mai jos de ce.

Despre Numeric Proof

Dar înainte vreau să vă povestesc puţin despre brand. NUMERIC PROOF este un brand franţuzesc profesional creat special pentru a se adapta imaginii digitale care dezvăluie orice detaliu. Numeric Proof este un brand performant şi ai nevoie de pregătire pentru a-i folosi produsele aşa cum trebuie, dar cu exerciţiu oricine se poate perfecţiona. În plus, Tase, trainerul Academiei de machiaj Adhara vă poate instrui foarte rapid şi vă poate arăta o mulţime de trucuri.

Despre Numeric Proof Stardust Powder

Pigmenţii iluminatori Numeric Proof Stardust Powder fac parte dintr-o generaţie nouă de pigmenţi mult mai fin micronizaţi, mai pigmentaţi şi cu mai multe particule iluminatoare pentru reflecta şi mai mult lumina. Pur şi simplu sunt combinaţia perfectă dintre pigmenţi saturaţi de culoare şi particule iluminatoare simple sau multicolore.

Gama pe care o oferă Numeric Proof este largă: 12 variante de pigmenţi în culori reci şi calde, irizate sau holografice.

Cum se aplica Numeric Proof Stardust Powder

Pigmenţii pot fi aplicaţi umezi sau uscaţi, pe bază uscată sau pe bază umedă (gel liner sau farduri cremoase), cu pensula sau direct cu degetul. Dana recomandă încălzirea lor pe mână înainte de aplicare, dar funcţionează la fel de bine în ambele cazuri.

Pot fi aplicaţi pe: pleoapă, arcadă, doar pe liniile genelor, pe pomete, arcul lui Cupidon şi centrul nasului. Sau, puteţi schimba pur şi simplu finish-ul unui face painting sau body painting doar prin simpla aplicare a unui pigment. În doar câteva secunde poate trece din mat în metalic, de exemplu.

Produsele Numeric Proof pot fi comandate online de AICI sau pot fi cumpărate de la sediul Academiei de machiaj Adhara de pe strada Tudor Vianu, nr. 10 (zona Dorobanţi, lângă Pascucci).

Preţ: 90 lei (make-up artiştii beneficiază de 15% reducere)

Cantitate: 5g

Iată pigmenţii pe care îi folosesc eu:

PS 01 Oxygen

Numeric-Proof-Stardust-powder-PS01-Oxygen-

Numeric-Proof-Stardust-powder-PS01-Oxygen

 

PS 04 Ice Pink

Numeric-Proof-Stardust-powder-PS04-Ice-Pink-

Numeric-Proof-Stardust-powder-PS04-Ice-Pink

 

PS 09 Blue

 

Numeric-Proof-Stardust-powder-PS09-Blue-

Numeric-Proof-Stardust-powder-PS09-Blue

 

PS 10 Champain

Numeric-Proof-Stardust-powder-PS10-Champain-

Numeric-Proof-Stardust-powder-PS10-Champain

 

PS 11 Ice Green

Numeric-Proof-Stardust-powder-PS11-Ice-Green-

Numeric-Proof-Stardust-powder-PS11-Ice-Green

 

PS 12 Chestnut

Numeric-Proof-Stardust-powder-PS12-Chestnut-

Numeric-Proof-Stardust-powder-PS12-Chestnut

 

PS 13 Ice Gold

Numeric-Proof-Stardust-powder-PS13-Ice-Gold-

Numeric-Proof-Stardust-powder-PS13-Ice-Gold

 

PS 14 Canteloupe

Numeric-Proof-Stardust-powder-PS14-Canteloupe-

Numeric-Proof-Stardust-powder-PS14-Canteloupe

 

 

Vezi AICI şi AICI machiaje realizate cu acest produs.

Citeşte şi:

Review Numeric Proof Smart Skin Foundation

Numeric Proof lipstick palette swatches

Credit foto: Iulia Bucovanu Studio

Comments

comments