Cred că cea mai frecventă întrebare referitoare la extensii care mi-a fost adresată în ultima vreme este “Dar nu îţi cad genele naturale?”. Nu, nu îmi cad genele naturale pentru că Xtreme Lashes are un sistem inteligent de aplicare şi un adeziv care protejează genele naturale. De fapt este singurul adeziv din lume care nu îţi afectează în niciun fel genele.

Însă adevărul este că sunt atât de îndrăgostită de extensiile de gene tocmai pentru că nu am avut niciodată gene şi sprâncene frumoase, bogate şi cu fire groase. Din contra, mereu le-am avut rare, fine şi foarte deschise la culoare. Dacă genele le mai îmbogăţeam cu puţină mascara, sprâncenelor nu mai ştiam ce să le mai fac. Machiajul a fost ca un dar pentru mine. Şi dacă tot suntem într-un moment de sinceritate, trebuie să vă mărturisesc şi vouă că am trecut şi prin perioada sprâncenelor în formă de virgulă. Câţi ani am avut de suferit după această greşeală din adolescenţă? Aproape zece! Sincer, după atâţia ani nici nu mai căutam soluţii pentru acest mic defect estetic pe care îl camuflam prin machiaj. Însă într-o perioadă mai stresantă din viaţa mea în care părul începuse să îmi cadă îngrijorător de mult, genele deveneau din ce in ce mai fine şi mai firave, iar unghiile erau atât de subţiri şi moi încât ajunsesem să mă spăl pe mâini cu teamă, lash stylistul meu mi-a zis că este cazul să fac o cură cu Xtreme Lashes Amplifeye. Mă temeam puţin să nu fie genul de produs pe bază de minoxidil sau prostaglandină (substanţă recomandată în tratarea glaucomului şi care poate modifica culoarea irisului), însă cercetând rapid lista de ingrediente am observat că nu este cazul.

Informaţii despre brand

Înfiinţată în 2004 de o asistentă medicală din Texas şi soţul acesteia – chimist de meserie, compania Xtreme Lashes a devenit rapid liderul mondial în domeniul extensiilor de gene câştigând nu doar numeroase premii de-a lungul anilor, ci şi simpatia femeilor din toată lumea. Toate brandurile care au apărut după lansarea Xtreme Lashes pe piaţă doar încearcă să copieze sistemul de aplicare şi produsele necesare.

Informaţii despre Xtreme Lashes AmplifEye

Xtreme Lashes Amplifeye este un tratament ce acţionează ţintit asupra genelor şi sprâncenelor, care se aplică direct pe aceste zone şi ale cărui rezultate devin vizibile după a două săptămână de utilizare. Datorită formulei concentrate bazate pe un complex de trei peptide, aminoacizi şi a unui sistem de livrare lipozomal ce permite pătrunderea în rădăcinile genelor şi sprâncenelor  vei obţine gene şi sprâncene mai lungi, mai groase şi mai voluminoase.

Xtreme-Lashes-AmplifEye2

Formula Xtreme Lashes AmplifEye

Xtreme Lashes Amplifeye este  un întăritor de gene şi sprâncene care se  bucură de o formulă de gel puternic concentrată în amino-acizi bogaţi în peptide şi extracte vegetale hrănitoare introduse într-un sistem inovator lipozomal ce permite pătrunderea în rădacinile genelor şi sprâncenelor subţiri, scurte, depigmentate sau rare. Peptidele sunt proteine care pot stimula celulele noi să crească şi care ajuta pielea să se vindece. Astfel foliculii sunt fortifiaţi şi hrăniţi pentru a produce gene şi sprâncene sănătoase ce arată mai lungi, groase, închise şi mult mai dese.

De ce este formula Xtreme Lashes Amplifeye una revoluţionară? În primul rând conţine 3 complexe puternice de petide (în total 14 peptide în concentraţie de 35%) care optimizează nivelurile de amino acizi – fortifiind şi reîntinerind foliculii de păr. Apoi se adaugă cele 10 extracte vegetale hrănitoare bogate în anti-oxidanţi şi vitamine (Ceai Verde, Coada Şoricelului, Extract de Palmier, Primula de Seara, Urzică, Frunze de Rozmarin, Ginseng, Măr, Trestie de Zahăr şi Alun Vrăjit) care hrănesc şi refac genele şi sprâncenele, şi toate aceste ingrediente minunate sunt introduse într-o formulă lipozomală inovativă ce facilitează pătrunderea ingredientelor în foliculi, exact acolo unde se dezvoltă genele şi sprâncenele.

 

Ingrediente

Xtreme-Lashes-AmplifEye-ingredients

Cum se aplică Xtreme Lashes AmplifEye

Xtreme Lashes Amplifeye este un tratament ce poate fi folosit atât de persoanele care au extensii de gene (deoarece nu conţine deloc ulei), cât şi de cele care doresc doar să îşi îmbogăţească sprânecenele şi genele. După cum v-am spus se prezintă sub formă de gel incolor cu un miros discret pe care nu l-am putut identifica. Gelul trebuie aplicat de două ori pe zi (dimineaţa şi seara) după ce faţa şi în special zona ochilor a fost foarte bine curăţată şi clătită cu apă.

Pe gene se aplică o cantitate foarte mică (trebuie să ştergeţi excesul de pe pensulă exact ca la mascara) şi să îl aplicaţi la rădăcina genelor superioare şi inferioare. Dacă îl aplicaţi înainte de machiaj lăsaţi-l să se usuce complet înainte de a aplica alte produse.

Pe sprâncene se aplica de-a lungul liniei sprâncenei cu mişcări scurte şi apoi se recomandă să masaţi zona rădăcinilor firelor de păr.

Rezultatele încep să apară după două săptămâni, însă se recomandă efecturarea unui tratament complet de două luni. După două luni de utilizare este bine să faceţi măcar o lună pauza dacă vreţi să continuaţi folosirea lui.

Xtreme-Lashes-AmplifEye-lash-brow

 

Xtreme-Lashes-AmplifEye 3

 

Impresii şi rezultate Xtreme Lashes AmplifEye

Eu îl folosesc peste extensii şi rezultatele se văd de la un retuş la altul. Raluca, stilista mea, este din ce în ce mai mulţumită pentru că genele mele devin mai groase şi mai puţin ciufulite. Pe sprâncene l-am folosit pentru a umple un gol, dar firele noi apărute erau tot deschise la culoare. Dar măcar au mai răsărit câteva. M-am bucurat că nu au căzut după ce am încetat să folosesc produsul. Nu ştiu cum funcţionează peste sprâncenele micropigmentate, recunosc că am puţine reţineri să nu le decoloreze, dar până acum nu am observat nimic alarmant.

Ma simt în siguranţă să îl folosesc ştiind că nu conţine hormoni (prostaglandină) şi că nu poate da reacţii adverse. În general tenul meu este foarte reactiv aşa că trebuie să fiu foarte atentă când folosesc un produs nou. Evident că nu pot să vă spun câte fire noi mi-au crescut datorită gelului Amplifeye, dar pot să vă spun că mi-a umplut un gol din sprânceană şi că mi-a regenerat şi întărit genele. Poate dacă nu aveam extensii rezultatele erau mai vizibile chiar şi pentru mine.

Xtreme-Lashes-AmplifEye

Recomandări Xtreme Lashes AmplifEye

În primul rând trebuie să îl folosiţi constant de două ori pe zi pentru ca rezultatele să apară. La gene mi se pare că funcţionează mai rapid decât la sprâncene, însă cu răbdare se produc schimbări şi acolo. Aveţi grijă să îl închideţi bine după fiecare utilizare şi să nu îl împrumutaţi nimăniu. Nu folosiţi mult produs şi aveţi grijă să nu vă intre în ochi. Formula este non-iritantă, dar dacă ajunge în ochi cu siguranţă va fi deranjantă.

Preţ 298 lei

Amplifeye se poate comanda online de AICI sau poate fi achiziţionat prin stiliştii Xtreme Lashes (bineînţeles, şi prin mine).

Xtreme-Lashes-AmplifEye-back

Ce părere aveţi despre acest produs? Vă tentează să îl încercaţi?

Citeşte şi: Review Xtreme Lashes Total Eye Repair Serum

Comentariile la 2 despre “Review Xtreme Lashes AmplifEye lash&brow fortifier

  1. MiuMiu spune:

    Ce bine suna, mai ales ca am vazut ce sprancene superbe ai 😀 Sper sa ajung cat mai repede si eu la un reultat mai gros si mai natural 😀

    Te pup

    1. Este un produs must-have daca esti in procesul de crestere a sprancenelor :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *