Doamnelor ieri v-am promis pe pagina de Facebook a blogului cã vã arãt rujul care a fãcut atâta vâlvã aici, şi a cãrui identitate am refuzat sã o dezvãlui pânã astãzi.

Nu este nici Bourjois, Mary Kay, L’Oreal, Flormar, YSL, Oriflame, MAC, Kate Moss, Lancome, Farmasi sau ce aţi mai spus voi acolo, ci este un ruj Yves Rocher din gama Zero Defecte  sau Long Wear.

Este primul ruj Yves Rocher pe care îl am şi mi-a fãcut o impresie plãcutã încã din primul moment. Are o textură delicată, ultra-rezistentă, într-o culoare pură, intensă, pentru un efect semi-mat satinat, suav şi luminos. Mi-a fost dificil sã caracterizez textura lui pentru cã este matã, dar lucioasã şi totodatã hidratantã.

Îmi place foarte mult acest ruj pentru cã îl pot aplica foarte uşor fãrã contur, iar în pozele de mai jos puteţi observa cât de bine aratã fãrã.

Nuanţa 04 pe care eu o am este una cameleonicã pentru cã în tub este un roşu mat care bate spre burgundy, iar pe buze devine lucios şi are tendinţe rozalii. De fapt în fotografia oficialã apare ca un roşu-zmeuriu.

În primele poze cu rujul veţi putea observa cum se vede nuanţa fãrã bliţ, iar în urmãtoarele douã, cu bliţ.

Este un ruj care îmi place mult de tot, vã spun asta pentru cã uneori mã trezesc cã mã dau prin casã în timp ce fac treabã doar pentru plãcerea de a-l purta.

La rezistenţã puteţi observa şi singure cum s-a descurcat la testul şerveţelului dupã 6 pupici.

Rujul îl gãsiţi aici, iar codul lui este 39318.

Voi aţi mai încercat rujuri marca Yves Rocher?

Yves Rocher

 

Nu uitaţi sã vã înscrieţi la cele douã Giveaway-uri:

Câştigã unul dintre cele 4 vouchere oferite de Salon Ambrosya! – ultima zi!

Christmas Giveaway

Sã vã abonaţi la Newsletter (gãsiţi cãsuţa de abonare în coloana din dreapta)

Sã mã urmãriţi pe:

Facebook – https://www.facebook.com/IoanaDumitracheBlog

Twitter – https://twitter.com/IoanaDumitrache

Pinterest – http://pinterest.com/ioanadumitrache/

Şi nu uitaţi de codul de 15% reducere “BFF01” la produsele CHI, label.m, Bruno Vassari şi Pevonia Botanica pe site-ul http://luxbeauty.ro/

Comments

comments