În luna octombrie a anului trecut am avut ocazia sã o întâlnesc la sediul Top Line pe Dietlinde Schuller, trainer internaţional Babor, care ne-a prezentat gama inovativã HSR de luxe, dar şi istoria brandului Babor care şi-a început activitatea în anul 1955.

De aproape 60 de ani cercetãtorii Babor încearcã sã rãspundã la întrebarea “de ce îmbãtrâneşte pielea?”, iar astãzi rãspunsul a fost gãsit în gene, mai exact în cromozomi. În acest fel a luat naştere gama anti-îmbãtrânire HSR de luxe care combinã performanţele naturale ale ingredientelor active cu cele mai noi descoperiri ştiintifice.

Astãzi vreau sã vã povestesc despre crema pentru ochi din aceastã gamã – Babor HSR de luxe extra firming eye cream – care conţine HSR Lifting Integral Complex. Acesta conţine ingrediente care luptã împotriva celor mai importante cauze ale ridurilor:
– Multitendyn (proteine şi polipeptide din mazãre şi soia) care ajutã la creşterea elasticitãţii naturale a pielii, previne degradarea colagenului, reduce adâncimea ridurilor şi hidrateazã;
– Liftolution (extract de micro-algã verde) polizaharide, aminoacizi, vitamina C şi Vitamina B12 care formeazã o reţea pe piele care dã fermitate instant; se aşeazã pe piele ca o plasã şi acţioneaza ca un micro-lifting.
– Glyco-stop (complex de proteine din soia, dipeptide şi extract lapte de scaiete-isoflavone, genistein, dipeptide) care ajutã la actvarea producţiei de colagen şi protejeazã împotriva degradãrii enzimatice, protejeazã şi inverseazã glicarea (un proces care duce la formarea ridurilor) – reduce ridurile prin prevenirea zaharisirii fibrelor de colagen;
– Complex din peptide din fasole verde şi rutin – densificã reţeaua de colagen şi are un efect vizibil de fermitate;
– Unt de shea care ajutã la refacerea echilibrului hidro-lipidic;
– Acid hialuronic pentru hidratare;
– Vitamina E cu efect antioxidant;
– Ulei de macadamia, ulei de migdale dulci, ulei de seminte de mango care hrãnesc şi ajutã la regenerare;
– Panthenol – o formã de Vitamina B

HSR eye cream 300

Babor HSR de luxe extra firming eye cream este o cremã finã care estompeazã ridurile fine şi cele adânci din jurul ochilor şi are un puternic efect de lifting, sporind elasticitatea din jurul ochilor.

Textura este finã şi uşoarã, se absoarbe repede în piele fãrã sã lase o peliculã grasã la suprafaţã, iar mirosul este discret. Pentru cele mai bune rezultate se recomandã folosirea dimineaţa şi seara, dar eu o foloseam numai ziua. Am ales sã folosesc o cremã cu efect de lifting deoarece pielea din zona ochilor a început sã fie din ce în ce mai ridatã, lucru pe care îl observ foarte uşor când folosesc tuşul şi pe care îl puteţi vedea şi voi în pozele de aici.

Eu am varianta de 15 ml pe care o folosesc de aproape douã luni şi din care mai am cam o treime din cantitatea iniţialã. Nu prea îmi place ambalajul de tip borcãnel, aş fi preferat o pompiţã din motive de igienã.

Babor HSR Extra Firming Eye Cream

Babor nu este numai un brand de lux, ci şi unul profesional. Tocmai de aceea nu veţi gãsi produse Babor în parfumerii sau magazine de profil, ci numai în saloane, centre de înfrumuseţare şi în magazinele Top Line (importatorul oficial Babor), tocmai pentru cã produsele trebuie aplicate de profesionişti, iar recomandãrile trebuie fãcute de cãtre persoane cu pregãtire în domeniu.

Variantã de 30ml costã în jur de 350 lei.

Voi aţi mai încercat produse Babor?

Nu uitati sã vã abonaţi la Newsletter (gãsiţi cãsuţa de abonare în coloana din dreapta)

Sã mã urmãriţi pe:

Facebook – https://www.facebook.com/IoanaDumitracheBlog

Twitter – https://twitter.com/IoanaDumitrache

Pinterest – http://pinterest.com/ioanadumitrache/

Şi nu uitaţi de codul de 15% reducere “BFF01” la produsele CHI, label.m, Bruno Vassari şi Pevonia Botanica pe site-ul http://luxbeauty.ro/

Comentariile la 3 despre “Review Babor HSR de luxe Extra firming eye cream

  1. Alice wonders spune:

    Crema asta ‘urla’ lux, mai ales in ambalajul fullsize.

  2. Ioana spune:

    Yep, asa zic si eu 😀

  3. andreea spune:

    Am o cutie cu fiole cu ser concentrat Babor HSR Extra Firming Fluid…poate intereseaza pe cineva… au efect de lifting si anti-rid…nu sunt pentru varsta mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *