Sunt recunoscătoare. Sunt recunoscătoare pentru că îmi pot urma pasiunile zi de zi, pentru că pot scrie pentru voi despre frumuseţe şi pentru că am privilegiul de a înfrumuseţa chipurile femeilor. Toate aceste lucruri mă fac să simt că fac lumea mai frumoasă. 

Astăzi însă vreau să vă povestesc despre ceva frumos ce mi s-a întâmplat mie: acum ceva timp am fost întrebată care este cea mai mare durere a mea când vine vorba de aspectul părului şi apoi am fost invitată să testez un set de produse pentru îngrijirea părului fără să ştiu despre ce brand sau produse este vorba. Cel care mi-a recomandat acest complex secret de reparare a părului frecvent ondulat, căci asta este marea mea problemă, este renumitul hairstylist Daniel Beldie.

Împreună am filmat un video special pentru voi. Sper să vă placă şi vă invit să intraţi pe www.secretulhairstylistului.ro. Ba mai mult, vă provoc să lăsaţi în comentarii aici, pe site sau pe Youtube numele brandului sau a gamei care credeţi că deţine acest complex secret de îngrijire a părului frecvent ondulat. Vă rog să-mi iertaţi emoţiile din video, pe tot parcursul filmării m-am gândit la reacţiile voastre şi am avut mii de fluturi în stomac.

Mult succes! Cele mai norocoase vor testa şi ele acest complex secret de îngrijire a părului deteriorate!

Comments

comments