Dacă a trecut mult timp de la ultima ta vizită într-un magazin Sephora, trebuie musai să te pun la curent cu noutățile Made in Sephora. Sephora Colorful Skincare Collection este o gamă nouă ce sparge monotonia clasicelor ritualuri de îngrijire a pielii cu o serie de produse ce au la bază ingrediente delicioase, dar eficiente, niște texturi revoluționare care te vor face să nu mai sari niciodată peste demachiere și hidratare, și formule cu efecte instante!

Demachiantele Sephora Colorful Skincare vin în mai multe formule și texturi: clasica apă micelară, gelul micelar și laptele micelar. Eu le-am testat pe toate trei și am decis că gelul micelar este preferatul meu, chiar dacă la început mi s-a părut puțin ciudată textura. Însă m-am obișnuitla fel de repede cum mi-a îndepărtat machiajul de pe față!

Ingredientele cheie sunt: apa de cocos, trandafir, rodie, yuzu, ceai verde și carbune, fiecare având un rol specific precum tonifierea pielii, luminozitatea, energizarea sau estomparea imperfecțiunilor.

Preț: 23 lei/100ml

Cremele demachiante și exfoliante Sephora Colorful Skincare sunt destinate îndepărtării machiajului de pe față și ochi, vin în 6 variante și au o textură fondantă (yummy!) care capătă o consistență de lapte demachiant la contactul cu pielea. Cremele exfoliante au ca ingrediente principale ceaiul verde și cărbunele, conțin micro-perle abrazive și curăță poii în profunzime, oferă luminozitate și face pielea să absoarbă mai bine produsele hidratante.

Preț: 27 lei/50ml

Șervețelele demachiante și exfoliante Sephora Colorful Skincare Collection te ajută să scapi de machiaj în cel mai scurt timp. Șervețele demachiante cu apă de cocos, trandafir, rodie și yuzu îndepărtează rapid machiajul și impuritățile, iar cele exfoliante sunt the best thing ever! Au ca ingrediente principale ceaiul verde și cărbunele și te scapă de sebum și celule moarte. În plus, tenul rămâne matifiat, neted și luminos.

Preț: 27 lei/25buc(set)

Balsamurile de buze Sephora Colorful Skincare Collection vin în două variante: hrănitoare (cocos, trandafir, goji, mandarină și migdale) și unul exfoliant cu miere. Trebuie musai să le încerci!

Preț: 23 lei

Top 5 produse testate și devenite preferate Sephora Colorful Skincare Collection

  1. Yuzu Micellar cleansing gel
  2. Charcoal Exfoliating wipes
  3. Honey Lip Scrub
  4. Pomegranate Cleansing cream
  5. Charcoal Exfoliating cleansing cream

 

 

 

 

Comments

comments