La începutul acestei luni am achiziţionat un ruj cu o textură minunată şi o rezistenţă de milioane. În ultima perioadă produsele marca SEPHORA încep să se facă remarcate prin calitate şi diversitate. Am descoperit gama SEPHORA Maniac Mat Long Wearing Matte Lipstick total întâmplător şi am observat că au nişte nuanţe abosulot superbe. Mai ţineţi minte că v-am întrebat AICI ce nuanţă mi se potriveşte? Ei bine, până la urmă am plecat acasă cu nr. 12 .

SEPHORA Maniac Mat Long Wearing Matte 12  este un fuchsia superb, intens şi foarte pigmentat (aşa că aplicaţi-l cu grijă!), cu textură mată şi care are o rezistenţă îndelungată. Cel mai mult l-am purtat pe buze 6 ore fără să fie nevoi de retuş. Iar eu prin fără să fie nevoie de retuş înţeleg să se menţină ca atunci când l-am aplicat.

Usucă buzele ca orice alt ruj mat şi rezistent, dar baba suferă la frumuseţe!

A costat 53 lei (dacă îmi amintesc bine) şi paleta de nuanţe este foarte variată. Am văzut că în SUA nu se mai găseşte, sper să nu retragă gama şi de la noi. Sau dacă o retrag măcar să anunţe ca să îmi fac stocuri. Mai am şi alte nuanţe pe listă 😀

 

 

Face of the day

 

Testul şerveţelului eu zic ca l-a trecut cu brio, dar ca de obicei vă las pe voi să decideţi dacă este aşa sau nu.

 

 

Aţi încercat rujurile din această gamă? Dar nuanţa aleasă de mine cum vi se pare? 😀

Vezi AICI rujul lunii august.

Nu uitaţi să ma urmăriţi pe INSTAGRAM pentru că vă voi ţine la curent cu poze şi oferte de la Cosmetics Beauty Hair de la Romexpo!

 

Comments

comments