YVES ROCHER v-a pregătit o surpriză foarte frumoasă înainte de Crăciun și vă invită la o sesiune cu totul specială de cumpărături. Pe data de 8 decembrie 2018 (sâmbăta viitoare adică) voi fi prezentă în magazinul Yves Rocher din Galeriile Feeria (Băneasa Shopping City) între orele 14:00-17:00 pentru a vă consilia în alegerea produselor potrivite de machiaj. Vă voi îndruma spre produsele care vi se potrivesc și vă voi arăta cum să le aplicați corect.

Și asta nu este tot pentru că dacă veți achiziționa cel puțin două produse de machiaj, veți primi o reducere de 40% din valoarea achiziției. Șiiii toate doamnele care vor veni vor primi din partea Yves Rocher o surpriză!

Așadar, aceasta este o oportunitate foarte bună de a vă construi trusa de machiaj de la zero sau de a o completa cu produsele care vă lipsesc asigurându-vă că faceți doar achiziții inteligente. În plus, puteți veni cu mama sau cu prietenele și petrece un timp într-un mod plăcut, sunt sigură că vor aprecia!

Deci, ne vedem sâmbătă? Te rog să urmărești evenimentul și pe Facebook, căci până sâmbătă vreau să interacționăm deja acolo pentru că voi începe să împărtășesc deja cu voi câteva trucuri și produse preferate!

 

Comments

comments