Cei care au urmărit povestea #MyBodyJourney de-a lungul anilor probabil înțeleg de ce nutriția este un subiect foarte important pentru mine, iar pentru cei care nu știu despre ce vorbesc le las poza de mai jos și îi invit să citească articolele din această secțiune.

ioana dumitrache slabit curs nutritie

Eu am ales calea cea grea pentru a pierde în greutate și mulți mă întreabă de ce având în vedere că există atâtea alternative. Poate am făcut-o din frică, poate am crezut că așa mă pedepsesc sau poate așa m-am asigurat că îmi învăț lecțiile și chiar îmi voi schimba cu adevărat stilul de viață cu unul mai sănătos. De fapt, cred că am simțit câte puțin din toate.
Relația mea cu mâncarea s-a schimbat mult în ultimii ani și din fericire în bine. Însă acesta este un proces lung din care înveți permanent. O etapă imporntantă în procesul #MyBodyJourney a fost cursul de Tehnician Nutriționist pe care l-am urmat nu pentru a deveni nutriționist și a-i învăța și pe alții să mănânce sănătos (deși pot face asta), ci pentru a învăța și aplica pe mine toate aceste cunoștințe. Și vă spun sincer că nu regret nicio secundă alegerea făcută. Ba din contră, educația alimentară mi se pare extrem de importantă și consider că ar trebui începută din școală. Și cred că și părinților le-ar prinde bine un astfel de curs.

Așadar, iată doar câteva motive pentru care eu consider că este necesar un astfel de curs:

  1. Înveți cum funcționează organismul uman și care îi sunt nevoile.
  2. Înveți să îți hrănești organismul și nu doar să mănânci. Este foarte important să știi că hrana este un combustibil și nu un scop.
  3. Îți schimbă total relația cu mâncarea. Eu de exemplu, aveam o relație de dependență, chiar dacă nu îmi plăcea să îmi recunosc asta.
  4. Poți să slăbești (sau să te îngrași – depinde de caz) într-un mod sănătos, făcând niște schimbări ce pot fi susținute pe termen lung.
  5. Vei face alegeri alimentare în cunoștință de cauză și vei ști cum să jonglezi cu poftele, vei învăța să îți organizezi mai bine mesele în funcție de stilul de viață și vei cunoaște care sunt nevoile reale ale organismului tău în funcție de pofte.

Și acum să vă dau câteva motive și mai bune ca să înscrieți la cursul de Tehnician Nutriționist organizat de Fitness Education School care începe pe 15 decembrie 2018, fix cel pe care l-am făcut și eu:

  1. Veți avea o nouă meserie dacă asta vă doriți pentru că acesta este un curs acreditat de minister.
  2. Cititorii blogului meu beneficiază de o reducere de 300 lei din costul cursului, așa că veți plăti doar 1700 lei în loc de 2000 lei (plătibili în 4 rate).
  3. Cursul este susținut de către un medic specializat în diabet, nutriție și boli metabolice care vă pune la dispoziție nu doar cunoștințele sale, ci și experiența acumulată în peste 10 ani de carieră.
  4. Este singurul curs care vă oferă o serie de bonusuri faine în valoare de 600 lei: manual, caiet, pix, geantă, suplimente, DVD cu 200 de exerciții, acces 6 luni la o platformă privată de nutriție, broșuri de marketing și nutriție și multe alte surprize.
  5. Este un curs care se ține în weekend, așa că nu trebuie să te învoiești de la lucru pentru a putea participa.

Mai multe detalii despre curs și înscrieri găsiți pe site-ul Fitness Education School, iar pentru a beneficia de reducerea specială trebuie doar să precizați la telefon că ați aflat de curs de pe blogul meu și că vă doriți reducerea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *