Sãptãmâna trecutã Wella România a sãrbãtorit 20 de ani de Wella Professionals în România în cadrul Galei Wella 2013, un eveniment special gãzduit de Mihaela Rãdulescu în cadrul cãruia au fost prezentate tendinţele în hairstyling 2013 pe care Wella Professionals le propune sub deviza Sunetul Culorii.

Acest nou concept se traduce în patru mari tendinţe – imagini ale creativității, sunetului și culorii traduse vizual printr-o sinergie a imaginii și a tunsorii – Decibel, Fusion, Echo și Allegra.

DECIBEL este o cale spre glam-ul anilor ’70 si atitudinea punk. Este un trend provocator, dinamic, inspirat din lumea digitală.

Sunt propuse culorile neon provocatoare și puternice, intense și creative.

2

 

3

 

FUSION aduce împreună două lumi aparent opuse – cultura vestică de înaltă clasă și spiritul asiatic reinventat.

Veţi vedea tunsori cu tăieturi precise, executate cu precizia unui laser, breton în straturi cu formă asimetrică. Nuanțele pale, pastel fuzionează cu tonurile strălucitoare de oliv sau prună.

4

Aylin Cadir

ECHO reprezintã spiritul creativ care se manifestă în monotonuri, simplitate, austeritate. Nuanțele naturale se opun celor de brunet cu irizații verzi, purpurii sau cenușii.

dj Wanda


Iar preferatul meu…

ALLEGRA este o escapadă în opulență inspiratã de pãtura burghezã rusã. Folosind culori calde şi naturale de blond, arãmiu sau cupru.

Pãrul devine un accesoriu preţios care completeazã prezenţa feminine prin crearea de ornamente din pãr. Hairstyliştii au fost inspiraţi de clãdirile ruseşti.

5

6

9

Nu în ultimul rând vreau sã nominalizez talentaţii şi renumiți hairstiliști Wella de top din România care au creat coafurile şi tunsorile de mai sus: Adi Pop, Septimiu Zavate, Alina Călin, Lucian Busuioc, Roxana Oprea, Ionela Dobre, Răzvan Andrei, Mirela Gonciulea, Ovidiu Cristea, Ioana Dobre, Florian Radu, Eduard Virag, Attila Bereczki, Emil Hurubean, Attila Kovacs, Cristina Scrisu, Antoaneta Stoican, Violeta Voinicaru, Alina Rău, Arabella Zadic – coordonați de Constantin Ilie și Dana Dincă.

 

———–—————————————————————–————————————————————-

Dacã v-a plãcut acest articol nu uitaţi sã îmi spuneţi acest lucru printr-un comentatiu, like sau share, dacã mai aveţi întrebãri puteţi folosi de asemenea cãsuţa de comentarii sau adresa de email ioana@ioanadumitrache.ro şi dacã nu v-a plãcut aştept sã îmi spuneţi de ce

Nu uitati sa va inscrieti la:

Concurs Heidi

Giveaway adidas

Sã vã abonaţi la Newsletter (gãsiţi cãsuţa de abonare în coloana din dreapta)

Sã mã urmãriţi pe:

Facebook – https://www.facebook.com/IoanaDumitracheBlog

Twitter – https://twitter.com/IoanaDumitrache

Pinterest – http://pinterest.com/ioanadumitrache/

Şi nu uitaţi de codul de 15% reducere “BFF01” la produsele CHI, label.m, Bruno Vassari şi Pevonia Botanica pe site-ul http://luxbeauty.ro/

Comentariile la 3 despre “Tendinţe în hairstyling 2013

  1. Alexandra spune:

    Foarte colorat trendul de anul acesta in ceea ce priveste hair-styling-ul! Dragut ca te-ai axat pe modele de podium, ar fi super daca ai venii in completarea postarii si cu adaptari ale acestor tendinte in viata cotidiana.Like like like!:*

  2. Vanyna spune:

    Preferatul meu e stilul ECHO …nu stiu de ce,dar iubesc negrul,iar culoarea parului meu,de vreo 6 ani,e negru-albastrui.Pur si simplu il iubesc!Si ma bucur sa vad ca ma incadrez in tendintele hairstyle-ului de anul acesta :D.Multumim pentru articol :*

  3. Allegria e tendinta care imi place cel mai mult. Imi place ca se incurajeaza pastrarea parului lung, impletirea coditelor care uneori ajunge la arta :). Foarte binevenit articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *