Pe lângã pasiunea pentru frumos, am aflat astãzi cã eu şi Dana folosim aceleaşi produse pentru îngrijirea danturii – gama Colgate Max White One.

Dana Rogoz Colgate Max White One

Cu ocazia Lunii Sănătăţii Orale, Colgate a lansat campania Iubeşte-ţi zâmbetul, dăruieşte-i sănătate!.

Campania este realizată în parteneriat cu AMSPPR (Asociaţia Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România) şi îşi propune creşterea nivelului de educaţie a românilor cu privire la obiceiurile de îngrijire orală corectă. Patru vedete locale au decis să se alăture iniţiativei promovând cele mai bune soluţii complete pentru sănătatea orală: Andreea Berecleanu – Colgate Total, Giulia – Colgate Total Pro Gum Health, Dana Rogoz – Colgate Max White One, Andreea Ibacka – Colgate Sensitive Pro Relief.

colgate

Campania beneficiază de o comunicare integrată (TV şi digital) şi, de asemenea, include activări în magazine la nivelul întregii ţări.

În mediul online, campania beneficiază de o promovare intensă prin intermediul unor testimoniale- video din partea ambasadoarelor campaniei Luna Sănătăţii Orale Colgate

Aceste filme vor fi postate şi pe pagina de Facebook ColgateRomânia http://www.facebook.com/ColgateRomania, unde utilizatorii vor fi invitaţi să afle sistemul de îngrijire orală care li se potriveşte, completând testul disponibil în aplicaţia dedicată campaniei.

Tot pe pagina de Facebook ColgateRomânia, va fi creat şi un tab educaţional „Întreabă medicul”, cu ajutorul căruia Medicul Stomatolog Raul Paraschivescu va răspunde întrebărilor consumatorilor, va oferi sfaturi şi recomandări pentru o sănătate orală optimă.

Campania din magazine, derulată în 77 de locaţii, va recompensa unul dintre participanţi cu îndeplinirea unei dorinţe în valoare de 10.000 de euro. Orice produs Colgate cumpărat poate intra în concurs, în cursa directă pentru câştigarea marelui premiu. În plus, alte zeci de mii de premii garantate îşi aşteaptă posesorii pe durata campaniei

 

Despre Colgate Max White One am mai scris aici.

Un comentariu la “Ce am în comun cu Dana Rogoz?

  1. Eu recunosc ca am recut fara rusine la pastele de dinti fara fluor. Am gasit la Pell Amar asa ceva, nu imi mai ies puncte si cosuri pe barbie si nici nu ma mai dor dintii la contactul cu pasta de dinti 🙂

    succes la spalat pe dinti si la cat mai putine vizite „de nevoie” la stomatolog!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *