Deși vara este anotimpul meu preferat, trebuie să recunosc că din punct de vedere stilistic toamna este mult mai ofertantă. Așa că eu am de gând să creez ținute cât mai colorate, să combin diverse texturi și imprimeuri fără teamă și să profit la maxim de cât sunt de comode ținutele pe care le purtăm toamna.

Și am de gând să încep cu colecția de toamnă TEX Carrefour pentru că am primit o nouă provocare de a crea trei ținute pentru iubitorii #modeicuchefdeviață!

Piesele vedetă ale noii colecții sunt fustele plisate din lurex și alte material glam, trenciurile elegante, cămășile și puloverele versatile care pot fi purtate ușor cu pantaloni pentru ținute în stil office. Dar voi mă știți pe mine, așa că nu mă dau înapoi de la stilul meu feminin, colorat și cu elemente strălucitorare glam. Așa că am acceptat provocarea TEX Carrefour de a construi din nou trei ținute și trei machiaje cu haine la prețuri accesibile tuturor, dar care să mi se potrivească perfect.

Prima ținută este construită în jurul fustei plisate cu dungi verticale colorate. Am evitat genul acesta cam toata viața pentru că mi se părea că nu se așează bine pe abdomenul și coapsele mele. Însă cu ajutorul unui ciorap modelator, un pulover larg și o curea care să marcheze talia, am rezolvat problema și îmi place mult ce a ieșit.

Vouă cum vi se pare această ținută?

Machiajul propus este unul simplu, în culori complementare. Pe buze am ales un ruj roșu tocmai pentru că este culoarea complementară verdelui, iar genele le-am încărcat cu multe straturi de mascara. Secrectul genelor bogate este să insistăm la rădăcina lor cu mișcări de zig zag până pleoapa este conturată perfect și creează efect de eyeliner.

TEX toamna Ioana Dumitrache plus size fashion TEX toamna Ioana Dumitrache plus size fashion2

A doua ținută a combinat perfect două elemente specifice stilului meu: umerii goi și detaliile strălucitoare. Mi-a plăcut mult acest top cu decupaje și aplicații de perle pentru că este deosebit. Lasă la vedere puțină piele, dar fără a avea un aer vulgar. Pentru că am prins curaj să port fuste plisate nu am putut rămâne indiferentă la această fustă metalică argintie. Cred că va fi cea mai purtată piesă în acest sezon pentru că mi se pare extrem de versatilă, dar și pentru că va transforma orice ținută banală într-una deosebită.

Tocmai de aceea pentru machiaj am ales un lip gloss cu particule care reflectă frumos lumina, iar pentru machiajul ochilor am renunțat la clasicul eyeliner și am aplicat cu mișcări circulare un fard de pleoape inspirat de culorile calde ale toamnei. Pentru ca îmbinarea culorilor să fie cât mai diafană, nu apăsați pensula pe piele cu putere și repetați mișcările de 15-20 de ori la fiecare aplicare.

TEX toamna Ioana Dumitrache plus size fashion5 TEX toamna Ioana Dumitrache plus size fashion4 TEX toamna Ioana Dumitrache plus size fashion3

Ultima ținuță este una confortabilă ce poate fi adaptată ușor atât pentru birou, cât și pentru școală. Chiar dacă ai tendința să spui că fusta plisata argintie este un element vestimentar pretențios nu trebuie să fie tot timpul așa. Și ți-am demonstrat acest lucru foarte ușor când am combint-o cu o cămașă în carouri și bocanci. Simplu, casual și comod. Detaliile strălucitoare ale cămășii mi s-au părut extrem de frumoase și imediat m-au făcut să mă gândesc că vreau să o port cu această fustă. Și sinceră să fiu, aceasta este combinația mea preferată!

Tocmai de aceea am ales ca element principal al machiajului sculptarea pomeților cu o pudră mată de contur. Mișcările trebuie să fie lente și fine ca să nu creeze linii dure ce înăspresc trăsăturile pentru că aici ne dorim doar să sublininem tridimensionalitatea chipului.

TEX toamna Ioana Dumitrache plus size fashion8 TEX toamna Ioana Dumitrache plus size fashion9 TEX toamna Ioana Dumitrache plus size fashion7

Brandul TEX, disponibil exclusiv la Carrefour, este caracterizat de autenticitate, optimism și se ghidează după valori reale și autentice: TEX susține moda cu chef de viață, nu moda doar de dragul modei!

Puteți consulta online catalogul TEX aici.

TEX toamna Ioana Dumitrache plus size fashion11

Care este ținuta voastră preferată din colecția de toamnă TEX?

Credit foto: -the Bucharest’s-

Video: Mamut Digital

Un comentariu la “Machiaje și ținute plus size pentru toamnă

  1. Loredana spune:

    Esti foarte frumoasa!
    Emani multa feminitate, incredere si dorinta de viata, Ioana!
    Imi plac toate tinutele si iti vin foarte bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *