Am stat ceva să mă gândesc ce titlul să dau acestui articol astfel încât să exprime cel mai bine ceea ce vreau eu să vă transmit. Nu sunt convisă că l-am ales pe cel potrivit, dar vreau să știți că astăzi veți găsi pe blog o listă de produse deosebite care mie mi-au atras atenția și pe care le voi purta toamna aceasta în diferite look-uri simple, dar care au totuși ceva special. Știți că pentru mine este mai important ca un machiaj să fie bine realizat, decât să fie unul complex. Îmi place să mă joc cu produse și texturi, și să le explorez versalitilitatea chiar dacă asta înseamnă să încalc câteva reguli. Eu cred că nu ai nevoie de prea multe produse, ci de acele câteva produse esențiale care ți se potrivesc perfect și care te ajută să obții look-urile dorite întreg sezonul.

Așa că iată care sunt produsele pe care vreau să le aduc în atenția voastră:

Paleta de farduri Pretty Vulgar Phoenix Rising Eyeshadow Palette – disponibilă exclusiv la Douglas și pe www.douglas.ro

Conține 12 farduri dintre care 6 mate și 6 sidefate în nuanțe calde de toamnă (cu excepția nuanței Devilish Darling care este un mov-lila sidefat).
Toate nuanțele pot fi combinate împreună pentru a crea o paletă largă de look-uri de la cele mai simple și natural până la machiaje glam pe tehnica smoky.
Nuanțele arată bine pe orice culoare de iris, în special pe cele de albastru și verde. Texturile fardurilor sunt fine, foarte pigmentate și ușor de folosit.
Preț: 143 lei

Noile luciuri de buze Anastasia Beverly Hills în nuanțele Freya, Venus, Sunscape, Estella și Luna – disponibile exclusiv în saloanele Anastasia Beverly Hills (București) sau pe www.anastasiasoare.ro.

Anastasia Beverly Hills a lansat 5 nuanțe noi de luciuri de buze care au niște reflexii multicolore superbe! Eu am nuanța Freya și în ciuda faptului că mie îmi plac rujurile mate, port acest lipgloss foarte des pentru că este deosebit și pentru că îmi menține buzele hidratate. Iar dacă îl aplicați peste diverse rujuri puteți obține și mai multe culori de ruj. Și un alt mod în care îl mai port eu este pe pleoape. Pur și simplu îl aplic direct pe pleoapă și apoi aplic mascara și arată foarte frumos.
Preț: 99 lei

Fard de obraz lichid Giorgio Armani Neo Nude A-line Blush – disponibilă exclusiv la Douglas și pe www.douglas.ro
Toamna tenul devine mai aspru și mai uscat, își pierde din strălucire și produsele de machiaj parcă nu se mai așează la fel de ușor și frumos. Tocmai din acest motiv îți recomand să înlocuiești fardul de obraz pudră cu unul cremă. Pe lângă textura hidratantă care se va așeza mult mai ușor și mai natural pe piele, acest produs poate fi amestecat și cu crema sau cu fondul de ten. Iar pentru aplicare ai nevoie de doar de propriile degete.
Fardurile cremoase mereu aduc strălucirea sănătoasă a unui ten tânăr pe pielea noastră.
Preț: 213 lei

Tușurile Rimmel London Wonders’Swipe 2-in-1 liner to shadow – le puteți comanda și de pe emag.ro.
Este un tuș care m-a intrigat de la început. În primul rând pentru că este disponibil într-o gamă largă de culori, dar și pentru că este un produs 2în1 care se transformă dintr-un tuș metallic într-un fard cu particule strălucitoare dacă îl întinzi până apucă să se usuce. Oricum culorile sunt foarte frumoase!
Pro tip: Adina Vlad, make-up artist Rimmel London, recomandă să amestecați
Preț: 29 lei

 

Bază iluminatoare pentru ten Make-up Studio Face Prep SPF 30 disponibilă în magazinele Marionnaud și pe marionnaud.ro
Această bază are rolul de a hidrata, de a aduce luminozitate pe ten și de a face fondul de ten să reziste mai mult. Formula este îmbogățită cu vitamin B și are factor cu protecție solară 30. Îmi place că reduce din aspectul tern al pielii și că ajută fondul de ten să se așeze mai frumos.
Preț 89 lei

Comments

comments