Două secrete de frumuseţe într-o zi?! Este numai vina mea că nu reuşesc să mă ţin de program, însă nu mă plâng prea tare, fac lucruri frumoase: machiez, merg la cursuri de make-up unde machiez din nou, cunosc oameni noi şi foarte interesanţi, merg la evenimente de beauty şi aflu noutăţile, şi organizez un eveniment frumos despre care veţi afla în curând (de fapt, sunt 3 evenimente). Mi-e tare dor de Raluca mea şi de sora mea care s-a mutat într-o ţară străină ..definitiv 🙁

Mă scuzaţi pentru răbufnirea de mai devreme, am simţit nevoia să împărtăşesc puţin din haosul din mintea mea …însă şi astăzi v-am pregătit un secret de frumuseţe util şi uşor de pus în practică. Nu ştiu câte dintre voi aveţi probleme cu călcâiele aspre şi îngroşate, însă eu am. Mai ales vara.

Cu toate astea am reuşit să îmi menţin călcâiele fine cu minim de efort. Cum? Marinela despre care v-am povestit AICI m-a sfătuit ca după fiecare duş să dau cu pila pe călcâie de câteva ori. Bineînţeles că nu reuşesc să fac asta chiar după fiecare duş, dar dacă o fac de 2-3 ori pe săptămână am observat că este suficient.

Între timp am descoperit pila de călcâie ideala pentru mine – cea din lemn de stejar de la Jessica Cosmetics cu două feţe. O am de aproape un an de zile şi este într-o stare foarte bună aşa că o voi mai folosi mult timp de acum încolo şi costă doar 35 lei.

Dacă îndepărtezi pielea îngroşată mai des călcâiele tale se vor menţine mai uşoare şi mai fine mai mult timp. Complementar eu mai folosesc ocazional scrub, cremă de picioare sau de călcâie şi mască din când în când.

Nu v-am spus, durează doar 30-40 de secunde să îmi dau cu pila pe călcâie după duş 🙂

Cum vi s-a părut acest articol? Îi daţi o notă, vă rog? Să zicem că 5 înseamnă – foarte util, iar 1 – deloc util :)

***

Follow me on INSTAGRAM & BLOGLOVIN<3

Comments

comments